Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 206
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nupharizar:

Raport armii USA mówił o wzroście przypadków bezpłodności i poronień o jakieś 300% po szczepieniach wśród amerykańskich żołnierek.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Nupharizar: klasycznie kawałek screena (z chyba reddita, but who knows, nie widzimy nawet banera) i strona z p---y mają nam udowodnić, że to co mówisz jest prawdą? K---a postaraj się bardziej xD

@little_muffin: cykl hormonalny kobiety można zaburzyć praktycznie wszystkim

This.
  • Odpowiedz
@NiespodziewanaRiposta: Jak to jest że przez rok pandemii moja kobieta miesiączkowała regularnie jak tylko wzięła pierwszą dawkę to jej się cykl spieprzyl? Zestresowała się szczepionką, mimo że śmiercionośny wirus, cała ta pandemia strachu nic jej nie zmieniła? Ponadto dziewczyna ma dwa dodatkowe szczepienia na inne choroby, więc to nie dlatego że jest antyszczepem. Po prostu naszprycował nas nieprzebadanym produktem i teraz mamy takie kwiatki. To się nazywa testowanie na produkcji.
  • Odpowiedz
@El_Trufel: Koincydencja to takie modne wytłumaczenie, albo dowód anegdotyczny jak mówią medycy, ale świętej szprycy nie wolno brać pod uwagę bo dodatki covidowe prostują narrację( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@El_Trufel: Mnie też ręka bolała, jak po siniaku. Ale na tej podstawie szurem nie zostałem. Odróżniam także anegdoty oraz zebrane dane milionów przypadków. Nadto zbiegu problemu z miesiączką oraz szczepienia po prostu nie skomentuję. Albo inaczej, opowiem historię:

Smutna sprawa, moja ciocia zmarła zaraz po zjedzeniu marchewki. Lekarze stwierdzili, że to nowotwór. Jakbyśmy tylko wiedzieliśmy, że marchewki są rakotwórcze (wbrew spiskujacym przeciw światu rolnikom), to ciocia nadal by żyła... (
  • Odpowiedz
@Nupharizar: no i dalej p------ą głupoty. Niech przedstawią jakieś dowody, że to od szczepionek, bo tak to można sobie gadać co się chce. Sąsiada od braku szczepionki potrącił samochód i big szuria próbowała go zamordować, żeby o tym nie mówił.
  • Odpowiedz