Wpis z mikrobloga

@Regis86: hehe, czasem wystawiam cos za darmoszke na fb. Najczesciej jakies rzeczy po corce, jak booster do samochodu, rowerek itp. Najlepsze jest to, ze Irysy wysylaja wiadomosci, umawiaja sie i nigdy po to nie przyjezdzaja. Oczywiscie zero wyjasnienia po fakcie. W zasadzie tak jest rowniez w przypadku sprzedazy czegos. Sprzedawalem nie raz samochod w tym kraju i zawsze ta sama sytuacja...
  • Odpowiedz
@neoklasyk: mnostwo rzeczy przez ten czas, stol z ikei, komode drewniana, sztucce, lampy, pozostalosci po stelazach, choinke stara itd. Prawie zawsze jakis problem, tylko raz konkretny Ukrainiec stol odebral i zostawil czekolade z milki duza xD
  • Odpowiedz
@jegertilbake: wiesz dojazd kosztuje czas i pieniądze może ludzie sie obawiaja, że w rzeczywistości jest cos nie tak z rzecza skoro ktos oddaje za darmo, napisałes tak jak gdybys miał jaka potężną awarię, co tam sie takiego stało?
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Widzisz, jeśli podchodzisz do tych ludzi jako do "biedaków" to się nie dziwię, że oni podchodzą tez do ciebie w nietypowy sposób.

Trochę nie bardzo chce mi sie wierzyć z tym dowozem przez osobę która oddaje cos za darmo, skąd to sie bierze? przeciez to oczywista oczywistość, że jak sie czegos chce to trzeba po to pojechac albo nawet wyjść do paczkomatu, nie wiem jakim to trzeba być debilem
  • Odpowiedz
@neoklasyk: p--------z tak, wystaw coś za darmo, coś większego, stół, pralkę, kanapę, zobaczymy jak szybko zmienisz zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

przeciez to oczywista oczywistość, że jak sie czegos chce to trzeba po to pojechac

XD nie w gronie dejmamhoromcurke
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Raz wystawiłem stare, używane auto za 1000zl bo już w sumie miałem w------e i chciałem żeby ktoś to zabrał i gość do mnie dzwoni czy może zabrać sam katalizator xD
  • Odpowiedz
Wystawiłem ostatnio do oddania płytę karton gips bo mi została po remoncie. Gość napisał czy mogę mu ją przywieźć bo nie ma transportu…
  • Odpowiedz