Aktywne Wpisy

Ketrab77 +284
Polska policja to nieśmieszny żart. W sobotę w mojego trzylatka wjechał z dużą prędkością 12 latek na wielkiej, odblokowanej hulajnodze, był bez opiekuna. Sytuacja miała miejsce na placu zabaw, na ścieżce przy piaskownicy, pod kilkoma kamerami, dosłownie. Na miejscu była moja kobieta, wyciągnęła synka spod hulajnogi i kazała młodemu dzwonić po matkę. Po chwili na miejsce przyszły dwa wydziarane patologiczne glonojady, typowe wulgarne karyniska, były agresywne i pruły się o rysę na

FejsFak +81
Cześć Wykopki!
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12

Zwłaszcza, że pierwsze godziny po tym ataku (chociaż bardziej pasuje mi słowo zamach) na telegramie narracja ruskich wyglądała zupełnie inaczej
Elita internetu, wojna informacyjna trwa od przynajmniej kilku miesięcy a wy łykacie wszystko jak pelikany
Boją się? A zobacz:
- Białorusini wyszli pogonić Łukaszenkę
- Polacy wyszli pogonić komuchów
- sri lanczycy wyszli pogonić prezydenta
Za to wszystko też można było zostać zatłuczonym palą
A teraz uwaga bo to może być ciężki szok: Rosjanie tego
@Bounty: bo z ziemniaczanym dyktatorem im się żyje źle, a na pewno gorzej niż w państwach ościennych
@rzuf22: czyli mają w dupie że mordują Ukraińców i dalej popierają na Putina bo mają co jeść, potwierdzasz to co pisałem
@rzuf22: Jednak Białorusini wyszli przy okazji wyborów, najprawdopodobniej nie podoba im się fałszywa demokracja.
Ja mogę zrobić taką samą kompilację w Polsce z panasiuków i innych śmieci. Sześć czy siedem komentarzy przy tej ilości trolli nicego nie znaczy i ten obrazek nic nie wnosi. Jeżeli to prawda jakie komentarze są najwyżej plusowane na pikabu to jest to wręcz manipulacja.