Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Zwłaszcza, że pierwsze godziny po tym ataku (chociaż bardziej pasuje mi słowo zamach) na telegramie narracja ruskich wyglądała zupełnie inaczej
Elita internetu, wojna informacyjna trwa od przynajmniej kilku miesięcy a wy łykacie wszystko jak pelikany
Boją się? A zobacz:
- Białorusini wyszli pogonić Łukaszenkę
- Polacy wyszli pogonić komuchów
- sri lanczycy wyszli pogonić prezydenta
Za to wszystko też można było zostać zatłuczonym palą
A teraz uwaga bo to może być ciężki szok: Rosjanie tego
@Bounty: bo z ziemniaczanym dyktatorem im się żyje źle, a na pewno gorzej niż w państwach ościennych
@rzuf22: czyli mają w dupie że mordują Ukraińców i dalej popierają na Putina bo mają co jeść, potwierdzasz to co pisałem
@rzuf22: Jednak Białorusini wyszli przy okazji wyborów, najprawdopodobniej nie podoba im się fałszywa demokracja.
Ja mogę zrobić taką samą kompilację w Polsce z panasiuków i innych śmieci. Sześć czy siedem komentarzy przy tej ilości trolli nicego nie znaczy i ten obrazek nic nie wnosi. Jeżeli to prawda jakie komentarze są najwyżej plusowane na pikabu to jest to wręcz manipulacja.