Aktywne Wpisy

jankowalski811 +144
Jak widzę tych #!$%@? Oskarków tak 13-17 lat to mam ochotę wytrzaskać po tych pyskach aż to spaghetti z łba im spadnie. Ciekawe czy ja w tym wieku też byłem taki #!$%@?. Oni są tacy nijacy że każdy z nich wygląda i zachowuje się identycznie, zero #!$%@? pomysłu na siebie tylko włożyć do tej ochydnej gęby jakiegoś e papierosa albo #!$%@? kolegi i #!$%@? muzyka z głośnika

ZygmuntJedyny +57
Zapomniałem się pochwalić ze wczoraj zamiast oglądać kopaczy zrobiłem biegiem dyszkę w okolicach naszej budowy. To był dobry wybór. 10 km czas 56 min 52 s. Całkowity wznios 219 m. Miejscowość Toporzysko woj. Małopolskie #mojezdjecie #polska #bieganie #budowadomu #sport #gory #widoki
źródło: temp_file685935688376822580
Pobierz

Siema, ja dureń kupiłem gotowca z marketu. Oczywiście nie podają tam zasilacza, dopiero po kupnie sprawdziłem na stronie HP ze to ZASILACZ 310W GOLD. Dosyć mala obudowa, gtx1650s z 1 wentylatorem, gram w gry typu cs lol, Valorant narazie jest wszystko super wystarczająco tylko martwię się o ten zasilacz..myślicie ze nic się szybko nie zepsuje? Myslalem ze w tych czasach standsrt to 500w, ale tu ma dobre parametry do średnich gier na wysokich i mała biurowa obudowę..boje się o ten zasilacz, niby klasa Gold napisane..pomocy co z tym robić #pc #pcmasterrace #informatyka #elektronika
nie siedzą
zasilacz wystarczy z zapasem do tego co masz. Gorej z wymianą czegoś w tym zestawie z czasem na lepsze
@djturbina: podają na stronie euro zalinkowanej?
źródło: comment_165780393078coebxlLQY8YKDomkaitF.jpg
PobierzW tym teście 1650 super z i5 9400f pobiera 186w prądu podczas gry
https://www.purepc.pl/test-nvidia-geforce-gtx-1650-super-vs-amd-radeon-rx-570?page=0,18
@djturbina: chłodna i energooszczędna. Do grania w Minecrafta i Robloksa wystarczy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) do całej reszty, to poziom niskie/średnie w FHD.
@djturbina: a wentylator na karcie wtedy się kręci?