@Grooveer: i tak kupuemy to od Ruskich tylko rewersem, UE nie ma skąd wziąć tyle gazu na już
Zobacz co zrobili Niemcy z węglem, Polak będzie marzł zimą bo decyzja o końcu z ruskim węglem podjęta z dnia na dzień, Niemcy się zabezpieczyły i dopiero od sierpnia kończą z ruskim węglem Tu nie ma co się dużo boczyć, trzeba ruskich teraz dobić militarnie oni nie są wstanie wyprodukować żadnego sprzętu
@Grooveer: obstawiam, że jeśli Litwa nie puści transportu towarów to znajdą podczas tej kontroli ns1 jakaś usterkę i będą dalej szantażować brakiem przesyłu
@Grooveer: Właściwie to i Niemcy i Litwini mają rację, tylko punkt widzenia zależy od punktu siedzenia( ͡°͜ʖ͡°)
Łatwiej się postawić mając pełne zapasy gazu na zimę niż postawić się i mieć przez to podejrzewam, że największe burdy w kraju od upadku muru Berlińskiegoᶘᵒᴥᵒᶅ
@Aquamen: serio tak proste zdanie cię przerosło? Tak Niemcy mają wieksze zapasy gazu o żadnych procentach nie pisałem, nie dopowiadaj sobie czegoś tylko po to żeby udawać że to moje słowa, to żałosne
Zobacz co zrobili Niemcy z węglem, Polak będzie marzł zimą bo decyzja o końcu z ruskim węglem podjęta z dnia na dzień, Niemcy się zabezpieczyły i dopiero od sierpnia kończą z ruskim węglem Tu nie ma co się dużo boczyć, trzeba ruskich teraz dobić militarnie oni nie są wstanie wyprodukować żadnego sprzętu
Łatwiej się postawić mając pełne zapasy gazu na zimę niż postawić się i mieć przez to podejrzewam, że największe burdy w kraju od upadku muru Berlińskiegoᶘᵒᴥᵒᶅ
Komentarz usunięty przez autora
@Aquamen: Niemcy mają wieksze niż Litwa i polska łącznie
źródło: comment_1657797064QXtOBJPaIG48ZgIu6xJDZA.jpg
PobierzTo jak już się odniosłeś to odczytaj to co wstawileśʕ•ᴥ•ʔ
Matko ciężko się czyta wykresy co?
@Aquamen: w którym miejscu? odnoś się do tego co piszę czyli że niemcy mają więcej gazu w rezerwach niż polacy a nie do swoich urojeń
Odniosłeś się do tego odpisując
Tak Niemcy mają wieksze zapasy gazu o żadnych procentach nie pisałem, nie dopowiadaj sobie czegoś tylko po to żeby udawać że to moje słowa, to żałosne
Komentarz usunięty przez moderatora