Wpis z mikrobloga

@Grooveer: i tak kupuemy to od Ruskich tylko rewersem, UE nie ma skąd wziąć tyle gazu na już

Zobacz co zrobili Niemcy z węglem, Polak będzie marzł zimą bo decyzja o końcu z ruskim węglem podjęta z dnia na dzień, Niemcy się zabezpieczyły i dopiero od sierpnia kończą z ruskim węglem Tu nie ma co się dużo boczyć, trzeba ruskich teraz dobić militarnie oni nie są wstanie wyprodukować żadnego sprzętu więc
@Grooveer: nie rozumiem czemu ktoś pisze, że cała Unia jest zła jak to po prostu Niemcy dają dupy. W UE jest 27 krajów i ich zadaniem jest przejęcie przewodnictwa w UE od Niemiec.
@Deska_o0: to, że rozmawiamy o zapełnieniu rezerw, Polskie to maks 3mld metrów i są zapełnione w prawie 100% a ty mi próbujesz tu wciskać bułę, że Niemcy zapełnili swoje rezerwy w większym stopniu niż Polacy

Nie #!$%@? nie zapełnili elo
ty mi próbujesz tu wciskać bułę, że Niemcy zapełnili swoje rezerwy w większym stopniu niż Polacy

@Aquamen: w którym miejscu? odnoś się do tego co piszę czyli że niemcy mają więcej gazu w rezerwach niż polacy a nie do swoich urojeń
@Deska_o0:

Łatwiej się postawić mając pełne zapasy gazu na zimę

Odniosłeś się do tego odpisując

Niemcy mają wieksze niż Litwa i polska łącznie

Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, dolicz do tego zapotrzebowanie i skończ pisać bzdury w internecie
@Aquamen: serio tak proste zdanie cię przerosło?
Tak Niemcy mają wieksze zapasy gazu o żadnych procentach nie pisałem, nie dopowiadaj sobie czegoś tylko po to żeby udawać że to moje słowa, to żałosne