Wpis z mikrobloga

@Grooveer: i tak kupuemy to od Ruskich tylko rewersem, UE nie ma skąd wziąć tyle gazu na już

Zobacz co zrobili Niemcy z węglem, Polak będzie marzł zimą bo decyzja o końcu z ruskim węglem podjęta z dnia na dzień, Niemcy się zabezpieczyły i dopiero od sierpnia kończą z ruskim węglem Tu nie ma co się dużo boczyć, trzeba ruskich teraz dobić militarnie oni nie są wstanie wyprodukować żadnego sprzętu
  • Odpowiedz
@Grooveer: Właściwie to i Niemcy i Litwini mają rację, tylko punkt widzenia zależy od punktu siedzenia( ͡° ͜ʖ ͡°)

Łatwiej się postawić mając pełne zapasy gazu na zimę niż postawić się i mieć przez to podejrzewam, że największe burdy w kraju od upadku muru Berlińskiego
  • Odpowiedz
ty mi próbujesz tu wciskać bułę, że Niemcy zapełnili swoje rezerwy w większym stopniu niż Polacy

@Aquamen: w którym miejscu? odnoś się do tego co piszę czyli że niemcy mają więcej gazu w rezerwach niż polacy a nie do swoich urojeń
  • Odpowiedz
@Aquamen: serio tak proste zdanie cię przerosło?
Tak Niemcy mają wieksze zapasy gazu o żadnych procentach nie pisałem, nie dopowiadaj sobie czegoś tylko po to żeby udawać że to moje słowa, to żałosne
  • Odpowiedz