Aktywne Wpisy

YabadabaduHehe +83
#mecz
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

źródło: obraz
Pobierz@fff112 i udanego pobytu mireczku, ja Turcję wspominam wspaniale, wypocząłem jak lord, podjadłem jak lord, a zapłaciłem jakieś śmieszne pieniądze względem tego co za taki standard zapłaciłbym w polsce. Zawsze powtarzam, że polsk jest fajna na jakiś
Przecież tu nie chodzi o cenę za te szklane wody polglowki tylko o to że teraz nie zarobią na innych napojach. Normalnie brało się p--o czy cole więc wiele rachunków będzie pomniejszona o te kwotę. Do tego jeszcze polaki cebulaki będą brały najtańszy posiłek z karty, butelkę darmowej wody i będą blokować stolik przez pół dnia xD
@Notes: poki co to ty tutaj na idiote wyszedles, ale do rzucania pooglowkami pierwszy i to k---a oswiecony (-‸ლ)
@Notes: No i teraz ludzie, którze chodzili do restauracji zrezygnują z coli czy piwa do posiłku na rzecz kranówki XDDD, większego p---------a nie słyszałem. Wodę to się pije na kaca a nie do obiadu.
@PurpleHaze fajnie że mi odpisałeś „chyba ty” xD wartościowa riposta xD
@filozof900 pójdą, zdziwisz się
A wystarczy j---ć tych debili i nie stołować się w restauracjach ¯\(ツ)/¯
I tak samo tutaj. Pół litra kranówy musza doliczyć do rachunku bo z torbami pójdą. Jakby wykałaczkę musieli zapewnić na klienta to też by to sobie wkalkulowali