Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pannakota: Po dzisiejszej wizycie zmienię lekarza.

Dlaczego nie pójdziesz do psychiatry, który jednocześnie jest terapeutą, żeby rozwiązać problem?

Bo na nfz sie czeka miesiącami, a prywatnie mnie nie stać
  • Odpowiedz
Bo na nfz sie czeka miesiącami, a prywatnie mnie nie stać

@okno2137: Kurła, faktycznie strasznie słabo. Zawsze się bałam sytuacji, w której zarobki i sytuacja mieszkaniowa nie pozwoli mi na w miarę normalne funkcjonowanie :/
  • Odpowiedz
@okno2137: Współczuję spotkania z panią psychiatrą, ale współczuję też terapii. A wiesz czy w Twojej okolicy działa jakieś centrum zdrowia psychicznego w ramach programu pilotażowego? Może dałoby się szybciej ogarnąć tam termin
  • Odpowiedz
@okno2137: jak powiedziałem pani psychiatrze że mam problemy z nerkami i muszę bardzo uważać z lekami które biorę to usłyszałem że mam się nad sobą zastanowić czy chce się leczyć czy nie
  • Odpowiedz
@okno2137 moje ostatnie wizyty u terapeuty skończyły szybciej niż się dobrze zaczęły. Od chyba 15lvl czyli będzie ponad 10 lat się leczę oczywiście z przerwami, a jedyne co z tego mam to wydrenowany portfel i organizm zniszczony lekami. Za namową dałem szansę którejś już z kolei terapii (bo różne są #pdk) ale po paru niezbyt obiecujących wizytach dowiedziałem się że w skrócie nic się zbytnio już nie da
  • Odpowiedz
@Krasparov: A to czego Ty oczekiwałeś? Tak wygląda życie większości ludzi na całym świecie. Myślałeś, że codziennie będziesz odkrywał nowe rzeczy i inaczej spędzał czas czy o co chodzi?
  • Odpowiedz