Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@Leel00: a dziela sztuki to nie, tego nie powinno się cenzurowac. Świecenie dupą na kamerkach to nie sztuka, ale co poradzić że twitch pożycza od wykopu moderatorów?

I są tylko dwie płcie, Kobieta i Mężczyzna, biologia ma w------e w to czym się czujesz
  • Odpowiedz
@janinapomidor: Nie zrozumiałeś. Teraz w grach gdzie masz wybór de facto płci nie ma już "kobieta/mężczyzna" wyboru tylko jest wybór "typ ciała A, typ ciała B" po to, żeby sam wiesz kto zaraz nie zaczął drzeć mordy. Z takich głośniejszych tytułów ostatnio to np Elden Ring to miał przy tworzeniu postaci. @PrzeKomentator: Żadne urojenia. Jest jak napisałem powyżej.
  • Odpowiedz
@dracul: Mi to by akurat nie przeszkadzało ale nie nazywanie rzeczy po imieniu już mnie trochę irytuje. Jak ktoś chce sobie zrobić zielonego chłopa aliena z głosem dziewczynki to niech to zrobi natomiast "typ ciała a" to a tu ci stoi ewidentnie chłop to już jest właśnie ta wkurzająca "nowomowa" bo jakiś ułamek procenta ludzi ma coś z głową. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Aokx: Moim zdaniem lewactwo i prawica przesadzają.
Co innego prawa by osoby LGBT mogły się całować ,trzymać za ręce wszędzie jak hetero. Nie mam też nic przeciwko adopcji dzieci przez takie osoby. Ale parytety, wkurzanie się o zaimki to już przegięcie moim zdaniem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aokx: moim zdaniem to celowy zabieg żeby tęczowi się nie sapali o tylko dwie płcie czy inne p--------o. A każdy normalny jaka różnica jest widzi i nie powinien mieć z tym problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz