Aktywne Wpisy

Antybuka +115
To jakiś portal dla 5 latków? Cenzura na słowo ,,B--ń"? XDDD
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
źródło: lol xDD
Pobierz
Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)

zobaczcie komentarze w tym https://www.wykop.pl/wpis/65417405/anonimowemirkowyznania-ej-mirasy-jak-wy-zyjecie-z-/ xd
przeciez sami napedzacie te chore ceny w stylu herbatki/kawy za 15 zł, burgery z food trucka za 40 zł itp. jak ktos nie chce placic 80 zł za solony styropian i slodzona wode to go wyzywacie. dla was przeplacenie za jedzenie to jakis zaszczyt, test tego czy macie pieniadze i czy jestescie godni dziewczyny na randce xD. no patrzcie na te komentarze:
@pi73r:
@pi73r:
@2564:
@rtp_diov:
@bartosz325:
@Gnieznianin:
@nalot_1:
#gastronomia #jedzenie #jedzenie71 #polska #gorzkiezale #polakicebulaki #zwiazki
Jednak jak idziesz na spotkanie z kobietą, lub na randkę, to musisz być gotowy na pewne wydatki które należy ponieść. W przypadku kina ceny popcorny czy coli są jakie są, nie zmienisz tego.
Tam chodziło o te dodatki tworzące atmosferę spotkania. Kino + popcorn to raczej są takie elementy, które występują wspólnie i tworzą tą atmosferę. W tamtej sytuacji tak miało być ona bilety on przekąski. Skoro ona zapłaciła za bilety (c--j w to ile kosztowały) to on też powinien coś wnieść do tego spotkania. Miał zadanie ogarnąć popcorn, szczególnie że OBIECAŁ to załatwić. A potem przyszedł z pustymi rękoma i powiedział że za drogo jest.
Zobowiązał się że kupi, apotem przyżydził i nic nie
źródło: comment_1657458342nZqeN4dzxMwXch5xuRmhKy.jpg
Pobierz@2564: przeciez to nie jest prawda. wrecz nawet moze byc odwrotnie, to dziewczyna moze placic za chlopaka na randce. albo mozna po prostu isc na spacer i to nic nie kosztuje ¯\_(ツ)_/¯
no i co z tego ze z proszku, mi to nie przeszkadza ani nie smieszy jak dziewczyna mi zrobi sos z proszku,
Zniszczenia jakie w społeczeństwie zrobili restauratorzy są chyba większe w skali niż te uczynione przez komunistów.
Dziękuję Ci, że powyciągałeś te komentarze. Poprawiłeś mi humor pieniężnie.
@SmugglerFan: xDDDDD.
Można iść na spacer owszem ale jak już pójdziesz enty raz na ten spacer, to nawet laska z którą jesteś w związku będzie mieć tego dość.
Nie chcesz płacić za popcorn albo za wyjście to nie płac, co mnie to
@2564: To ty jesteś idiotą. Laskę zdobywasz jak jesteś przystojny i masz charyzmę. Wtedy to ona będzie za ciebie płaciła i zdejmowała majtki przez głowę. Nigdy nie zapłaciłem za dziewczynę na pierwszym spotkaniu, a i w związkach pilnowałem żeby było 50/50. Tzn no czasami mi się
Pewnie żadnej nie zdobyłeś. :D
@2564: uu wjeżdza ad personam. Założe się, że sporo więcej niż ty. Buzi