Aktywne Wpisy
WielkiNos +523
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
zielonka18 +473
Szanuję Pana Krzysztofa za to, że niejednemu studentowi dupę uratował.
#heheszki #karczynski #matematyka #etrapez
#heheszki #karczynski #matematyka #etrapez
Mireczki i Mirabelki. Mam współdzielony balkon oddzielony pleksi. Jestem nałogowym palaczem papierosów( niestety) mam sasiadke obok która tego nie toleruje mówiąc ze ten dym jest u niej w mieszkaniu i jest alegiczka. Gdy pójdę zapalić trzaska drzwiami by znać o tym ze to jej przeszkadza. Dzwonilem do spółdzielni zapytac sie o regulamin czy palenie na balkonie jest dozwolone czy nie, usłyszałem ze mozna palic na balkonie p-------y. Pytanie brzmi czy może mi coś zrobić? Jest jakis przepis karny? I najważniejsze pytanie co robić? Olewać to i palić nornalnie? Móze ktoś tu jest ogarnięty w tej kwestii:) pozdro!
@lukaszos: to nie nienawiść, tylko fakty, jesteś patusem i śmierdzielem, to ci to ludzie napisali
Komentarz usunięty przez autora
Proponuje znaleźć jakiś kompromis - schodzić na dół zapalić, a na balkonie palić IQosa albo inne Glo, które tak nie jebią. Ewentualnie zimą pomysł bardziej o własnym interesie i pal sobie, bo i tak większość
@lukaszos: To truj się sam, z----e. Jak mnie tacy egoistyczni debile w-------ą.
Komentarz usunięty przez autora
Zaraz byś się nauczył szanować prywatność innych ludzi, grzybie.