Aktywne Wpisy
Angmac +377
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +302
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Mireczki i Mirabelki. Mam współdzielony balkon oddzielony pleksi. Jestem nałogowym palaczem papierosów( niestety) mam sasiadke obok która tego nie toleruje mówiąc ze ten dym jest u niej w mieszkaniu i jest alegiczka. Gdy pójdę zapalić trzaska drzwiami by znać o tym ze to jej przeszkadza. Dzwonilem do spółdzielni zapytac sie o regulamin czy palenie na balkonie jest dozwolone czy nie, usłyszałem ze mozna palic na balkonie p-------y. Pytanie brzmi czy może mi coś zrobić? Jest jakis przepis karny? I najważniejsze pytanie co robić? Olewać to i palić nornalnie? Móze ktoś tu jest ogarnięty w tej kwestii:) pozdro!
Albo liczysz się z innymi ludźmi albo jesteś chamem
Sama przestawiłam się na iqosa jakieś 2,5 roku temu bo nie umiem wyjść z nałogu. Jaram w domu. Nie zostawia to długotrwałego zapachu, dym nie koloruje ścian, zęby nie pokrywają się takim osadem jak po normalnych
@lukaszos: nie ma przepisu, która zabrania srać do paczkomatu
Komentarz usunięty przez moderatora
@lukaszos: dlaczego wiec pytasz o zdanie kogos kto za niego nie placi? Jaraj, rob grille i na co tylko masz ochote, to Twoj balkon.
Komentarz usunięty przez autora
Palenie na balkonie nie jest łamaniem prawa. Spółdzielnia nie widzi w tym problemu. Jeśli osoba, do której dociera owy dym tego nie lubi to myślę, że może zwyczajnie zamknąć okna / drzwi. Możesz pomyśleć o zmianie np na iqosa - znacznie mniej dymu, palenie w
Komentarz usunięty przez autora