Wpis z mikrobloga

Mam rozwiązanie, może trochę nietypowe ale bardzo proste. Zwyczajnie nie kupuj tego burgera skoro uważasz, że jest za drogi.


@Phyrexia: wow! TO ROZWIĄZUJE PROBLEM GASTRO PATOLOGII W POLSCE dzięki!

Skoro są ludzie którzy to kupują to w takim razie mu się to opłaca, inaczej by tam nie stał


@Nano22: zobaczymy za rok czy będzie stał, wziąć kredyt/leasing na budę to każdy potrafi, utrzymanie się na rynku to co
  • Odpowiedz
Poznałem chyba ze 3 takich gości w rożnym czasie. Dla nich taki biznes to nie jest jak w normalnym kraju pójście na swoje i po prostu karmienie ludzi za normalną cenę, tylko sposób na szybkie dorobienie się:)


@Christoph_4: o to to to! Ja rozumiem, że każdy chce żyć na jak najwyższym poziomie, ale jak czyjeś skillsy w życiu ograniczają się do tego, że potrafi zrobić "dobrom bułke" to sorry. No
  • Odpowiedz
wow! TO ROZWIĄZUJE PROBLEM GASTRO PATOLOGII W POLSCE dzięki!


@mwmichal: Jeśli znajduje klientów gotowych tyle zapłacić wtedy najwyraźniej miał rację ustalając tak wysokie ceny. Jeśli nie, biznes okaże się niedochodowy bo zabraknie klientów chętnych kupna tych burgerów. Nie przyznasz mi racji?
  • Odpowiedz
@mwmichal: No ale chyba nie jest problemem:
- tam nie kupować,
- postawić obok drugą budę z burgerem za 12 zł-20 zł (czy ile tam sobie ktoś wymarzy).
  • Odpowiedz
@Podly_Bzik: Ale pazerność także robi swoje. Dzbanek wody 1 litrów kosztuje w knajpach po 12zl.
W polskich knajpach kogoś ostro p------o. Oczywiście od razu zaczyna się p--------o ze w Polsce nie ma kultury picia kawy czy jedzenia na mieście i temu jest drogo.
  • Odpowiedz