Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

Było po prostu cudownie, fantastycznie! Udało się nagrać kilka piosenek w 4k także będę miał pamiątkę na lata.
Zagrali Politik na co miałem ogromną nadzieje,ale się kompletnie nie spodziewałem i wylałem litry łez na tej piosence. Teraz mogę już umierać
Najwspanialszy dzień w moim życiu. Mam nadzieję,że będziemy mieli jeszcze okazje się wszyscy zobaczyć na ich koncercie w Warszawie.
Aż po prostu smutno,że trzeba wracać do tej smutnej szarej rzeczywistości ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim i do zobaczenia
#coldplay #koncert #muzyka #niebieskiepaski #rozowepaski #chwalesie #stadionnarodowy #pgenarodowy #wakacje #podroze
źródło: comment_1657332716sapfUcDROmtTjNt3Wc81q5.jpg
Pobierzźródło: comment_1657350604LY0xZIXYH5CHLC0W3myIrH.jpg
PobierzDla takich chwil warto żyć
@xydeN-:
tak że
#grammarnazi
źródło: comment_1657352217e2F5t6Pzd4BemRFKWyWNhn.jpg
PobierzPodludzie to są co co się p------------ą do tego jak inni się bawią. Też uważam, że to bez sensu ale¯\_(ツ)_/¯ niech się bawią.
Po cholerę kretynsko komentujesz?
No siema ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Te opaski to byl najwiekszy bajer!! Nigdy tak podjarany nie bylem :D
źródło: comment_1657352454DeIIG7IvIkLlSqu5YXAruL.jpg
PobierzOj taaaaak
Efekty dały czaadu!
Bo dzięki niej tak naprawdę jeszcze żyje i dzięki temu zespołowi
Towarzyszy mi przez znaczną część mojego okresu trwania kilkuletniej już depresji
Bardzo często jej słuchałem i nadal słucham w ciężkie dni
To chyba moja jedna z ulubionych piosenek Coldplay
Gdy ją usłyszałem na koncercie wczoraj nie mogłem powstrzymać łez i się nimi zalałem i wstałem jak wryty słuchając jej w całości
Bylo takie rozbicie ze bebny bylo slychac 2 razy:D