Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +27
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +375
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Z ciekawości poczytałem opinie o firmie, a tam podobno jedna z najgorszych ofert B2B na rynku. Choćby nigdzie nie spotykana kara kilkadziesiąt tysięcy za zerwanie umowy przed końcem kontraktu. Okaże się, że to kołchoz i żegnasz się z oszczędnościami. W ogóle 4 strony umowy to same kary za różne rzeczy, strach pierdnąć nawet, masz jakiś gorszy tydzień, walniesz jakiegoś babola i po kasie.
Inne opinie to, że szefowa to typowy poganiacz z batem co zwolni za pierdołę jak coś jej nie pasuje. Ciągłe nadgodziny, presja na dowożenie. Chyba tyle mi wystarczy żeby zrezygnować.
Ech... trudno, przejdę się do parku, może chociaż kaczki mnie trochę dokarmią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie
mam też plan b i c jak skoczyć do lepszych stawek, na swoje na pewno wyjdę, po prostu wszystko musi trochę potrwać
teraz w USA widać, że inwestorzy wolą powoli wycofywać pieniądze z projektów, więc jakieś startupy mogą