Aktywne Wpisy

MonazoPL +131
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +613
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

#motoryzacja #vag temp płynu ok 60 na wolnych
Dynamicznych nie robiłem jeszcze.
Prawdopodobnie poszedł mi katalizator mam niepotwierdzony błąd p0420 i śmierdzi mocno spalinami/paliwem (może jakaś nieszczelności z wydechu od strony silnika) i lekko rzuca buda na jalowych poza tym podczas jazdy auto chodzi poprawnie brak checka. No i może ciut słabsze przy ruszania w sensie czasami jakby się dusil chciał zgasnac silnik. Zmienił się też dźwięk z wydechu jakby była nieszczelnosc albo katalizator pękł ciężko powiedzieć ale na pewno są wibracje
A4 b6 1.8T
źródło: comment_1657048411rDktiVrioTGcqS6W6gv7ju.jpg
Pobierzzawołam @biskup2k, bo nie mogę znaleźć fajnego filmiku który kolega wrzuca dotyczącego prostej diagnostyki związanej z błędem P0420
Gość puścił propan butan w dolot aby silnik chwilę pochodził na bogatej mieszance i katalizator się nasycił tlenem. A po odcięciu dodatkowego paliwa liczył ile sekund zajmie zanim sonda za katalizatorem zobaczy ubogą mieszankę. Im krótszy czas tym gorzej z katalizatorem, przy w miarę dobrym katalizatorze powinno być przynajmniej 2-4 sekundy opóźnienia między spadkiem napiecia na sondzie przed katem a tą za nim
źródło: comment_1657109594mQ0GrMVwSDHHQ9DVqszOhS.jpg
Pobierzźródło: comment_1657198985yjdJvn8o5TCLBHeDT56VjV.jpg
PobierzNie wiem na ile mocno śmierdzi z wydechu jak wcześniej pisałeś. Nawet z rozwalonym katalizatorem nie powinno mocno śmierdzieć. Oleju dużo ci bierze?