Aktywne Wpisy
Sophos +453
Typ r------ł na A1 całą rodzinę – matka, ojciec, dziecko spalili się żywcem – a teraz słyszymy o jakichś „mediacjach”?!! To nie jest k---a sprawa o kradzież roweru czy podział spadku, tylko o trzy trupy.
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4

reseted +136

Wiem - jak drogo to po co kupowałem. Czasem jednak sytuacja zmusza.
Dzisiaj bez 50 zł w kieszeni nie ma po co wychodzić na obiad na miasto, bo starczy na styk. #inflacja
Przestaję jeść na mieście. Stać mnie, ale zwyczajnie szkoda mi tej kasy. I widzę, że nie tylko ja zaczynam mieć takie podejście. Pewna granica została przekroczona. Trzymajcie się w tym gastro.
#jedzenie #oswiadczeniezdupy
źródło: comment_1657046361K2EBDr6FdzTMmFZzWgAIUs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ceny są już p------e i nie wiem skąd tam nadal tylu klientów
jak widzę ze sałatka kosztuje 40zl, jakas rybka 60zl albo stek z polędwicy 100-120zl to mi się odechciewa jeść w resto
Zarabiam bardzo dobrze a już zaczęłam oszczędzać na gastronomii i częściej jem w domu
A to, że pasibus jest overpriced to nie jest żadne odkrycie xD