Wpis z mikrobloga

TOP10 jest jedynie specjalnie oznaczone. Musiałbyś powiększyć szczeciński kwadrat do takiego rozmiaru żeby pobić najmniejszy z tych dziesięciu. Z racji położenia Szczecina zadanie arcytrudne ;)
  • Odpowiedz
Poznań też nie ma swojego

@mapache: przepraszam, ale mamy pewne wyzwanie, które nie pomaga( ͡° ͜ʖ ͡°) Niemniej robim co możem XD
Ja np. mieszkam w zasadzie w obrębie tego screena, czyli kwadrat muszę budować ze swoim miejscem zamieszkania albo na górze albo z boku kwadratu, czyli po nowe muszę jechać przez całe miasto albo bawić się w pociągi :(
kuraku - > Poznań też nie ma swojego

@mapache: przepraszam, ale mamy pewne wyzwani...

źródło: comment_1657008372w9EU9nwbOf3BqQRbQmj81E.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kuraku: wymówki ( ͡° ͜ʖ ͡°) za dzieciaka to się wbijałem na lokalny poligon i wchodziłem na strzelnice by pozbierać sobie magnesem pociski. w tym cały urok że trzeba daleko jechać by zebrać. ja z tym problemu nie mam. trasy wylotowe z miasta już mam tam objeżdżone że rzygam nimi ale nie mam wyjścia jak chcę coś nowego zrobić. a Szczecin ma ich mocno ograniczoną ilość
  • Odpowiedz
@kuraku: @mapache: @the_red: ogólnie nie radzę próbować poligonów na dziko, bo wg tego co czytałem w regulaminie innego poligonu (Orzysz) grozi kara z zakresu: 1003 - 54 178zł ponieważ grzywna za bezprawne łażenie mieści się między 10, a 540 stawek dziennych, która to w 2022 wynosi 103,33zł. Zakładam więc, że opinia o 500zł opiera się na bardzo starej stawce dziennej.
  • Odpowiedz