Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +36
Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
źródło: 1000041005
Pobierz
JatuArmy +200
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1656969845LfL4zhIGAFJIDxZYVOE5iH.jpg
PobierzTo był dramat jesli chodzi o powroty tramwajem do domu. Odcinek od Zajezdni do FATu jechało się praktycznie tyle samo co od Polibudy do Zajezdni. Jak człowiek jest młody to problemu nie było żeby sobie wysiąść na zajezdni i iść na piechotę, ale jak ktoś jest starszy albo z zakupami to już owszem.
Natomiast tak duuuuzo łatwiej byłoby tam rozszerzyć Grabiszyńska
A buspas/wytyczone torowisko na tej ulicy to najlepsze co się mogło tam stać.
Lepiej dać 40 mln na Śląsk Wrocław, powiedzieć że pieniędzy na przebudowę nie ma, a korki to wina PKP, pisu, sabotażu ruskich, kosmitów.
@Ogau:
@mag_zbc: jakie masz 3 wiadukty kolejowe? Masz obecnie jeden który jest wąski i jest problem na trasie towarowej właśnie przy pl. Srebrnym. Jakby tak jak pisze @Ogau rozszerzyć za tym fragmentem Grabiszyńską to problemu by nie było. Bo korek nigdy (no chyba, że był jakiś ogromny wypadek) nie sięgał od FATu do pl. Srebrnego.
Także to wąskie gardło
@lagi_mozgu: 40 mln to żadne pieniądze dla klubu, który ogląda tyle ludzi, ile Grabiszyńską przejeżdża przez godzinę w niedzielę o 23 ( ͡° ͜ʖ ͡°)