Aktywne Wpisy
2fac +39
Tak wygląda desperacja.
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
KonwersatorZabytkow +108
Pijcie ze mno kompot Mireczki. Dzieci nie mam wcale - kolejny raz od lat jadę z różową na weekendowy wypad w Bieszczady BEZ DZIECI (ʘ‿ʘ)
W domu cisza i spokój 24/h 7 dni w tygodniu, wychodzę z domu kiedy chcę, robię co chcę i kiedy chcę.
A na starość kupię sobie robota z AI który będzie mu podawał szklankę wody.
To jest życie.
#antynatalizm #childfree
W domu cisza i spokój 24/h 7 dni w tygodniu, wychodzę z domu kiedy chcę, robię co chcę i kiedy chcę.
A na starość kupię sobie robota z AI który będzie mu podawał szklankę wody.
To jest życie.
#antynatalizm #childfree
Natomiast chciałbym podziękować wszystkim kierowcom, którzy wyprzedzali mnie, zachowując bezpieczny dystans (a takich jest zdecydowana większość) albo nie trąbili na mnie na odcinku, gdzie przy drodze biegła droga rowerowa kończąca się 100 metrów od początku XD Ja w zamian jechałem bocznymi drogami o ile to możliwe, ułatwiałem wyprzedzanie mnie, zjeżdżając maksymalnie do krawędzi, jeżeli warunki pozwalały (czyli brak dziur czy innego syfu), usuwałem się na bok, widząc, że samochód za mną skręca w prawo i ma strzałkę warunkową. Wszystko, żeby być jak najmniej upierdliwym uczestnikiem ruchu. Myślę, że tak trzeba żyć. A parkujących na drogach rowerowych nie pozdrawiam.
#rower #szosa #samochodziarze #pedalarze #pedalarzejakjaichnienawidze #patologiazmiasta #polskiedrogi
Komentarz usunięty przez autora