Wpis z mikrobloga

• 3
@pokaczw subowałem tego pana prawie od początku, ale potem usunąłem suba za filmy sponsorowane i sponsorowane testy np. wkrętarek w których obrażał tani sprzęt, którym na luzie idzie zrobić i wykończyć mieszkanie. Wolę testy od taniegomajsterkowania oraz Warsztatu u Jakuba bo są bardziej rzetelne.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@pokaczw: Jak on to robi to wygląda tak łatwo, że nie zliczę, ile razy się zabierałem za robotę wg jego instruktażu. I co wyszło? G---o i strata pieniędzy.
  • Odpowiedz
@pokaczw: Mega szacunek dla Mario zawsze, po ludzku wytłumaczy, poleci jakieś rozwiązania, pokaże na co uważać i jak poprawiać ewentualne błędy a do tego zawsze szybko, zwięźle i bez 5 minutowego intro p--------o o subskrybowaniu ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 12
@pokaczw: to szwagier Mariusz.
Najlepsze jest jak mówi "to powinienem zrobić inaczej, ale już mi się nie chciało i zostawiałem tak". Typowy fachowiec xd
  • Odpowiedz
  • 0
@A330: mnie najbardziej stresuje cięcie płytek. Mój brat cała chatę sam wyremontuje a ja bym jednej płytki nawet nie uciął :(
  • Odpowiedz
@pokaczw: gość trafił w target, przed nim i po nim było wielu ale to on ma ponad 1 mln wyświetleń jak się układa panele :D I wyciąga po 10k z samego jutuba (kiedyś pokazywał przelewy) plus sponsorzy.
  • Odpowiedz