Wpis z mikrobloga

On, Remont4you i Co Dziś Robimy odpowiadają za 70% spadek ilości zleceń przy prostych pracach remontowych w Polsce, potwierdzone info ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
Chociaż budowlanką się nie interesuje zupełnie, to czasem oglądam go by dowiedzieć się co tam ciekawego powstało, tak jak ostatnio oglądałem film o jakimś ogrzewaniu podłogowym matami elektrycznymi. Człowiek nawet nie wiedział, że coś takiego istnieje, a tu proszę, jest i nawet przez Internet można sterować ciepełkiem.
@pokaczw:
  • Odpowiedz
@pokaczw: ale filmy sponsorowane to mogl by lepiej oznaczac, to samo tyczy sie "co dzis robimy"

@srgs:

No co ty chcesz powiedzieć, że te remonty pomieszczenia gospodarczego 2x2m co bierze w nich ultra wielkie kafelki i wykorzystuje sprzęt za tysiace, a cały remont wychodzi 50 tysięcy to nie z własnej kieszeni? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Regis86: kurde dziwisz sie? Typ mi za plytki w lazience 8m2 krzyknal 12k, a jak zobaczył ze jedna sciana to 50% dekory to podniosl do 15 xD oczywiście bez umowy,z umowa,drozej xD ogarnalem sam przez weekend,zadna czarna magia jak czlowiek myslal
  • Odpowiedz
@kolotego: nie, bo oprócz kasy liczy się dla mnie komfort pracy - praca zdalna, klima, biureczko, kawka, czyste ręce, a nie z-----------e w pyle, kurzu czy klejach. Takie taski fizyczne to dobra odskocznia raz na jakiś czas
  • Odpowiedz