Aktywne Wpisy
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
Pan_Slon +182
Zajebiste podsumowanie możliwości, ewentualnej przyszłości AI z perspektywy projektanta, designera.
Tego jak będzie wyglądała praca projektanta z nowymi narzędziami (wypowiada się grupa ekspertów).
#sztuka #design #projektowanie #architektura #ai #sztucznainteligencja #programowanie #technologia
Tak samo pewnie mówili spawacze z linii produkcyjnych... nigdy nas nie zastąpią to tylko metalowe patyki ze spawarką xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Z GPT3 coś takiego zapewne już można zrobić, wystarczy go wytrenować na rozmowach z obsługi określonego call center, na problemy które rozwiązują konsultanci byłby w stanie odpowiedzieć a na nierzeczowe pytania odpowiedzieć podobnie jak ludzki konsultant.
Edit: i usuń to durne zdjęcie bo nic nie wnosi, jest nie w temacie, zajmuje dużo miejsca.
Usunięty post bez durnego zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)