Aktywne Wpisy
krucjan +732
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Niepatrz +1276
Chciałbym tylko przypomnieć, że w sąsiednim kraju jest wojna, u nas największa inflacja od 24 lat, zimą prawdopodobnie czeka nas kryzys energetyczny.
Ale jest lato, słoneczko, temperatury po 35 stopni w cieniu w Polsce nikogo już nie dziwią, katastrofa klimatyczna się zbliża.
Tak więc smacznej kawusi i miłego #!$%@? w kołchozie.
#takaprawda #dziendobry #pracbaza
@okno2137:
Jak się może zwykły Kowalski przygotować?
Tak samo jak nas to spotka to tylko i wyłącznie nasza sprawa. Świat idzie dalej..
Komentarz usunięty przez autora
@okno2137: przypomnij to tysiącom byczków z sąsiedniego kraju kręcącym biznes i stojącym miesiącami w kolejce z samochodami.
@s---k: no tak bo Polak jak widzi problem to jedyne co przychodzi mu do głowy to umartwianie xD
@botellon: Szansa na wyiskanie szympansa.
@ColdMary6100: Nie, zwiększ jeszcze bardziej konsumpcję, środowisko to wytrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°)