Aktywne Wpisy

Domelus +103
damian336 +78
Jestem nad morzem i przed chwilą rozmawiałem sobie z typem z jednej ze smażalni ryb. Swoją drogą mojej ulubionej, uważam, że akurat robią tam super żarcie. Typ mówi, że tak słabego sezonu nie pamięta. Faktycznie rozglądam się na lewo prawo ludzi jak na lekarstwo, ale na plaży bydełka, aż czarno. Mówiąc w skrócie ludzie są ale nie jedzą w restauracjach. I powiem wam jak ja to widzę ze swojej perspektywy, dlaczego tak

Chciałbym tylko przypomnieć, że w sąsiednim kraju jest wojna, u nas największa inflacja od 24 lat, zimą prawdopodobnie czeka nas kryzys energetyczny.
Ale jest lato, słoneczko, temperatury po 35 stopni w cieniu w Polsce nikogo już nie dziwią, katastrofa klimatyczna się zbliża.
Tak więc smacznej kawusi i miłego z--------u w kołchozie.
#takaprawda #dziendobry #pracbaza
@okno2137:
źródło: comment_1656486055HIbdxEGNCksSqaeulhoCjr.jpg
PobierzJak się może zwykły Kowalski przygotować?
Tak samo jak nas to spotka to tylko i wyłącznie nasza sprawa. Świat idzie dalej..
Komentarz usunięty przez autora
@okno2137: przypomnij to tysiącom byczków z sąsiedniego kraju kręcącym biznes i stojącym miesiącami w kolejce z samochodami.
źródło: comment_1656487097ogf6gcWkvBEJdvNUwLhdgS.jpg
Pobierz@s---k: no tak bo Polak jak widzi problem to jedyne co przychodzi mu do głowy to umartwianie xD
@botellon: Szansa na wyiskanie szympansa.
@ColdMary6100: Nie, zwiększ jeszcze bardziej konsumpcję, środowisko to wytrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°)