Aktywne Wpisy
Pechpechpech +49
#zwiazki nawet nie wiecie jak fajnie jest być singlem z wyboru. Mam 32 lvl I nie chce juz dziewczyny. Chwilę poszukałem, trochę poruchalem i jednak dziękuję. Dobrze mi samemu. W dzisiejszych czasach seks to nie problem. Jak by się uparł to co tydzień można inną ruchac bo kluby pełne p0lek. Od biedy można zapłacić. Fajne uczucie to to że nie muszę już się starać. Nie muszę już dążyć do ideału. Oczywiście dalej
Tumurochir +526
Chciałbym tylko przypomnieć, że w sąsiednim kraju jest wojna, u nas największa inflacja od 24 lat, zimą prawdopodobnie czeka nas kryzys energetyczny.
Ale jest lato, słoneczko, temperatury po 35 stopni w cieniu w Polsce nikogo już nie dziwią, katastrofa klimatyczna się zbliża.
Tak więc smacznej kawusi i miłego #!$%@? w kołchozie.
#takaprawda #dziendobry #pracbaza
Chciałbym tylko przypomnieć, że w sąsiednim kraju jest wojna <
Wczoraj czytałem, że w Kijowie kręcą sceny do nowego Spiderman'a, więc ten... tego...
Komentarz usunięty przez autora
zyjesz w najlepszych czasach do autorozwoju jakie mialy miejsce na tej planecie. x lat temu bys orał pole i cieszyl sie ze mozesz ziemniaka dziennie #!$%@? albo lezalbys w okopie z 1 nabojem, a teraz twoj problem to wzrost
@Ramzi96M: A kiedy ktoś w zimie zauważy, że przez tydzień jest przymrozek, to już jest debilem, foliarzem i w ogóle nadaje się do utylizacji, bo tygodniowa anomalia niczego nie dowodzi. No chyba że w lecie, to wtedy jest to niezaprzeczalny dowód na globalne ocieplenie.
To się nazywa paradoks