Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Tywin_Lannister: p0lki nie potrafią niczego razem zdziałać, bo zaraz jedna drugiej robi pod górę z zazdrości o cokolwiek. Dlatego nie ma sensu tego wspierać i ich słuchać. Lepiej znaleźć sobie jakąś Ukrainkę.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Przykro mi, ale obie sprawy dotyczą tej i tej płci, co to za gadanie, że aborcja nie dotyczy chłopów, oczywiście, że dotyczy, to Wy potem będziecie płacić alimenty czy wychowywać dziecko, którego nie chcieliście razem z dziewczyną.
Tak samo wojsko, też dotyczy kobiet, to one zostaną nagle same jak ich chłopy zostaną powołane, co w przypadku gdy kobieta zajmuje się dzieckiem+ domem, a chłop ma przynosić pieniądze?

W społeczeństwie
  • Odpowiedz
Nas, panowie, nie dotyczy z kolei aborcja. W------e - niech sobie radzą.

@Tywin_Lannister: p--------z bo nie masz rodziny. Gdybyś miał żonę i druga ciąża byłaby zagrożona to byś inaczej myślał.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: a ja uważam, że aborcja mężczyzn dotyczy ale ta prawna, także jeśli aborcja dla kobiet, to dla mężczyzn aborcja prawna, jak się dowiesz o dziecku to masz 3 miesiące na zrzeczenie się wszelkich praw i obowiązków co do dziecka.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Mam podobnie, w sensie często angażowałem się w różne kampanie społeczne niekoniecznie dotyczące mojej osoby, ale covidowa paranoja skutecznie mnie z tego wyleczyła. Nie widzę już powodu, by walczyć o prawa takiego głupiego plebsu. Poglądy mi się nie zmieniły, w sensie nadal uważam, że aborcja powinna być legalna do momentu, gdy płód będzie w stanie żyć poza organizmem matki, ale martwić się o jakieś randomowe baby nie mam zamiaru
  • Odpowiedz
@doveo: w takim samym stopniu jak kobieta. Jesteście razem parą i razem decydujecie. Jak się z czymś nie zgadzacie, to dochodzicie do porozumienia. To są takie podstawy życia w społeczeństwie i nie wierzę, że muszę to tłumaczyć.
  • Odpowiedz