Wpis z mikrobloga

W temacie aborcji, bo to znowu głośny temat.

W 2020 roku: robiłem z siebie debila na marszach, pioruny, transparenty itd. XD

W 2022 roku: mam to w piździe, bo mnie to nie dotyczy. Jak jakaś by niby zaciążyła z moją osobą, to - po skrupulatnym tego udowodnieniu, bo bardzo dokładnie się zabezpieczam - dostałaby najwyżej blika na 50% skrobanki w Czechach i tyle (beka z beciaków, którzy opłacają całość). Na tym polega odpowiedzialność XD

Większość facetów wspierała wtedy kobitki. Wielokrotnie jednak od tamtego czasu pokazały, że wcale na to nie zasługiwały, są pozbawione empatii, a męskie problemy społeczne dla nich nie istnieją. Udowodniły to między innymi, popierając w większości obowiązkową służbę wojskową - tylko dla mężczyzn, czy gnojąc publicznie w mediach społecznościowych ukraińskich mężczyzn, którzy uciekli przed wojną, gloryfikując przy okazji odwagę ukraińskich uciekinierek :)

Nas, panowie, nie dotyczy z kolei aborcja. #!$%@? - niech sobie radzą.

#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #blackpill #redpill #mgtow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #aborcja #p0lka
TywinLannister - W temacie aborcji, bo to znowu głośny temat. 

W 2020 roku: robiłem ...

źródło: comment_1656446410C4YbQJ7Elvomo51KxRKGQ5.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
@Trixie: Ale tu nie chodzi o popieranie czy nie popieranie, bo z tego co kojarzę to autor posta nie należy do tego grona przegrywów, co to się cieszą że hehe julka urodzi dziecko bez głowy bo się ruchała, dobrze jej tak. Jest to raczej obojętność i brak chęci zaangażowania się w walkę
  • Odpowiedz
@Stallion45: No to szkoda, bo ja dosyć mam te swoje poglądy żelazne i nawet jak są ludzie którzy są przeciwko mnie w jakiś sposób, to ja nie będę popierał sytuacji, żeby zabrać, czy ograniczyć ludziom jakieś prawa, żeby się zemścić. Ale może to dlatego, że nie jestem frustratem i nie mam w sobie nienawiści do ludzi.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Beka z juleczek niemiłosierna. Miały poparcie większości społeczeństwa, wszystkich mediów w kraju, za granicą oraz organizacji międzynarodowych. Gigantyczna siła z którą mogły zrobić niemal wszystko. I co? I gówno xD Skończyło się na zmianach profilówki, darciu japy na ulicach oraz paru śmiesznych memach ze zmywarami xD Aaaa no i jeszcze lempartowa zgarnęła ponad bańkę ze zbiórek xD A już absolutnym mistrzostwem było, że ostatecznie PiS po zakończeniu protestów miał
  • Odpowiedz
A już absolutnym mistrzostwem było, że ostatecznie PiS po zakończeniu protestów miał minimalnie większe poparcie niż przed xDDDDD Tak #!$%@?ć, to tylko lewactwo potrafi ¯_(ツ)_/¯

@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: to jest akurat wierutna bzdura. PiS już nie odzyskał średniego poparcia jakie miał przed protestami aborcyjnymi. Przed protestami miał sondaże na poziomie 40+%, po nich balansują na poziomie około 30% Te protesty pod tym względem spełniły swoją rolę.
T.....e - > A już absolutnym mistrzostwem było, że ostatecznie PiS po zakończeniu pro...

źródło: comment_1656448692VfgwGvnDiFIaGKmRNwkPLr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@Tywin_Lannister:

Te same kobiety, za które walczyłem w marszach, rok później chciały dla mnie kar i mandatów, bo postanowiłem się nie szczepić na covid xD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedz
@Trixie: Pełna zgoda, ale myślę że OP nie chce zabierać nikomu żadnych praw, a przynajmniej taką mam nadzieję, tylko ma te prawa zwyczajnie w dupie i nie chce o nie walczyć
  • Odpowiedz
A co jeśli kobieta chce usunąć zdrowe dziecko, a facet jest temu przeciwny?

@doveo: to jest kompromis, który mamy obecnie, musi urodzić, ale może się zrzec praw zaraz po urodzeniu. Jedno z wyjść. Na pewno nie jest dla mnie akceptowalne, że tylko kobieta decyduje o losie dziecka, a potem może sobie rościć prawo do alimentów - to jest kompletnie nielogiczne i niesprawiedliwe.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: temat cię nie dotyczy, ale jednak wyslalbys do Czech, więc cię jednak dotyczy. Typowy wykopek frustrat.
Prawacka twierdza oblezona, więc na złość zamanifestuje jak to mam w dupie prawa kobiet xd
Ty buntowniku xd
  • Odpowiedz