Aktywne Wpisy

kecyc +88
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

#szosa
Komentarz usunięty przez autora
Co do Twojego pytania to zostałbym na tej samej szerokości dla wygody, jedno ciśnienie, przekładania opon i dla takich samych dętek
@guru8: nikt tego nie sprawdza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze możesz dać starą 28 na tył a nową 25 na przód.
Kupowałem w zeszłym tygodniu
@jagodowy_krol: Nad taką podmianką myślałem, ale czy to faktycznie ma sens. Czysto teoretycznie rzekomo różnica między 25c a 28c jest niewielka, z lekką przewagą komfortu 28c
@s---k: Taki przedział cenowy to nie dla mnie, tym bardziej że Rubino u mnie nie miały lekko, sam jeżdżę po szutrach, kamieniach i u-----h na nich ( ͡
źródło: comment_1656403553cKssifzZOyBLqir85e0aTo.jpg
Pobierzźródło: comment_1656403705eaU5f1DcpdiDtAMvHQsJo6.jpg
Pobierz@guru8: nie wiem, ja pewnie bym tak zrobił, ale czy bym poczuł cokolwiek - wątpię.
Chociaż kiedyś miałem oponę tak beznadziejną, że masakra, ślizgała się na wszystkim.
Jaki pasek?
@jagodowy_krol: Ale odczuwasz jakieś różnicę w prowadzeniu na węższej z przodu?