Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kazadum: @Mr_3nKi_: od razu dodam że historia dołączona do zdjęć jest zlepkiem tego co przeżyłem w swoim bloku (wyprowadziłem się i nie mieszkam tam już od ponad roku). A zdjęcia są z innego bloku, prawdziwe, wrzucone na grupę zajmującą się wynajmem krótkoterminowym. Jedyne co grupa zauważyła a propos sąsiadów to mieli pretensję czemu nikt na policję nie zadzwonił. A to że komuś ten pato-hotel zgotował piekło (i zapewne
  • Odpowiedz
@Jasak: Najgorsze jest to że tu się nigdy nic nie da i to się prędko nie zmieni, każda kolejna osoba wtajemniczona w sprawę oleje, stwierdzi, że „niedasie”, że ona się tym nie zajmie, bo nie jest odpowiedzialna i przerzuci dalej i tak miesiące mijają i będą mijać, a człowiek musi żyć i się męczyć z patusami
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@Jasak: Rzygi i szlugi to nic. Teraz YT próbują podbić Seba z #trapkipa, którzy ostatnio urządzili sobie w wynajętym mieszkaniu walkę na rzymskie ognie, urwali żyrandol, rozwalili wszędzie pierze ze (swojej przyniesionej) kołdry, a imprezę zakończył dopiero właściciel, który otworzył drzwi swoim kluczem trzem czekającym i walącym w drzwi patrolom milicji. Jeszcze okazało się, że chyba jeden z "gości" był poszukiwany.

Zaś w poprzednim mieszkaniu jak sąsiedzi
T.....n - @Jasak: Rzygi i szlugi to nic. Teraz YT próbują podbić Seba z #trapkipa, kt...
  • Odpowiedz
@Jasak: jak mieszkalem w scislym centrum to tez mialem podobny problem - 2. pietra wyzej.... oczywscie osobie pomiedzy nic nie przeszkadzalo ;P Sa na to sposoby, a w sumie to sposob - wydzwaniasz na psiarnie nie czekajac na 22, bo zaklocanie miru obowiazuje cala dobe i raz otworza i dostana mandata, raz nie. Zbierasz w ten sposob x interwnecji - np. 10 w miesiacu i z takim kwitem uderzasz do
  • Odpowiedz
@del855: tez to dobrze dziala keidys mieszkalem w bloku gdzie sasiad tak wbil do sasiada podemna, bo tez bywalo glosnie i wlasnie tak zapukal do drzwi o 2 ze nawet mnie obudzil ;)))) a ja imprezy nie slyszalem ;) sasiada ktory poszedl wyjasniac juz tak ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 41
@Jasak: od kolego słyszałem, że w jego bloku ktoś notorycznie zalewał takie mieszkanie środkiem na odstraszanie dzików przed weekendem. Kilka razy z rzędu śmierdziało przez cały weekend, ale przynajmniej sytuacja się uspokoiła
  • Odpowiedz
@mmmmmmmmmmmmmm: z tą pianką montażową zwłaszcza w czwartkową noc to jest jeszcze o tyle zajebiste że raczej do weekendu takiej awarii właściciel nie zdąży usunąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

w hotelach jest zakaz takich imprez

@oreoo: w mieszkaniach też. Różnica polega na tym że hotele są w stanie ten zakaz wyegzekwować a właściciele mieszkań krótkoterminowych nie ew. mają w to w------e. Skoro tak to
  • Odpowiedz