Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lafik: W zasadzie to dostał z partyzanta ale przy moich gabarytach to ciężko by go było położyć, ale wiesz wojna nie jest honorowa. Gość się srał że jeźdzę na deskorolce i mi ją zaczął kopać, to ja do niego że przepraszam i w ogóle... A JAK SIĘ ODWRÓCIŁ TO MU ZADUPCYŁEM, Z TRAKA DESKOROLKI AŻ MU FARBA Z GŁOWY POSZŁA. Ale to był dresik więc mimo kamer Straży miejskiej nie
  • Odpowiedz
@Wanzey:

1) nie myślałeś żeby co niektórych po latach złapać i ich dojechać. np. najpierw paralizatorem/gazem a potem pałką/kopem po ryju?

albo wykorzystać gniew/nienawiść i się jakoś "finezyjnie"
  • Odpowiedz
@spiegelglas: Miałem w głowie wiele planów z czego niektórych lepiej nie będę pisał bo bagiety motzno. Nie wiem jakbym się zachował, być może wpadłbym w szał i któregoś zabił, albo odwrotnie dostałbym flashbacków i bym był sparaliżowanym tym i strachem przed nimi. Powiem tak, zabijesz/uszkodzisz bulwe to pójdziesz siedzieć jak za człowieka
  • Odpowiedz
@Wanzey:

jasne

pytałem, bo też miałem tak samo, ale w gimbazie, w licbazie byłem anonimowy, ale przeszedłem suchą stopą, też miałem plany, żeby dojechać gnębicieli, ale skończyłoby się porażką albo zarzutami (i też porażką), jeden niedawno poszedł do piachu, ucieszyło mnie to, ale to za mało

a potrafisz ten gniew i nienawiść skanalizować i przełożyć na pracę i $$?
  • Odpowiedz
@spiegelglas: W czym jest, kiedyś paradokumenty typu 19+ ba nawet załapałem się na scenę otwierającą w 25 odcinku lab tvn i miałem główną rolę w 35 odcinku, potem filmy, ale ostatnio znowu seriale tylko że zagraniczne i netflixowe. Barbarians, Legacy i Die Wespe. A z polskich filmów to bodajże biała odwaga i figurant. No i są produkcje których nazwy zapomniałem ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@spiegelglas: A i miałem epizod barmana w jednym odcinku tajemnic miłości, a o etiudach szkolnych nie mówiąc. A reklamy to panie takie to są tak kasowe że z 15k idzie wyciągnąć za taką fest dobrą
  • Odpowiedz
@spiegelglas: W naszym zaliczeniu grałem morderce na zlecenie, a co do vegi paniee ja się ograniczam do Krakowa, bo mam strach przed samotnym podróżowaniem pociągami czy busami. Ale nie ma tego złego bo do Krakau przyjeżdża coraz więcej zagraniczników żeby tutaj kręcić więc gituwa ( ͡ ͜ʖ ͡) Tylko ten rasizm mnie trochę dobija, taki wiesz kiedy czarnoskórzy dostają hajs w dolarach/euro nie w złotówkach
  • Odpowiedz