Aktywne Wpisy
vfr__ +695
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

BonerBogdan +117
Wiecie co to jest? Instalacja artystyczna "Niebo Kielc", która z publicznych pieniędzy pochłonęła tylko 77 800 zł... Kawałek lustra położony na ziemi... zapewne w niedługim czasie uszkodzony przez jakąś amebę albo obsrany przez gołębie xD
#heheszki #kielce #swietokrzyskie #polska #patologiazmiasta
#heheszki #kielce #swietokrzyskie #polska #patologiazmiasta
źródło: 558194288_1132828618951281_3374436285972891057_n (1)
Pobierz

#f1
źródło: comment_1655895487JZSoiKMZAUXuz0lE74jc2w.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@cinu4: no nie wiem, dla mnie kontrolowanie języka i rąk stoi na tym samym poziomie, jakoś nigdy nie vipsnęło mi się słowo szmaty zamiast kobiety
@cinu4: albo głupi żart mało ogarniętego społecznie gościa co spędza czas na torach kartingowych zamiast uczyć się historii. Wciąż, kontrowersja dotycząca tego gestu nie jest żadną wiedzą tajemną. Podobnie ze słowem nigga, Vips może nie wiedzieć zbyt wiele o niewolnictwie, prawach Jima Crowa itp. ale raczej ogarnąć, że mówienie tego słowa lepiej sobie odpuścić.
@Brzychczy: pewnie trochę tego, trochę tego. Dlatego nie karałbym go jak dorosłego po tym geście. Ale wciąż dziwie się, że nie widzisz różnicy w okolicznościach. Tutaj wchodzisz na podium, pewnie już miałeś wcześniej zaplanowane że to zrobisz. Za to w grze komputerowej jesteś zaangażowany i raczej nie myślisz pięć razy zanim coś powiesz.
Livestream to dla mnie okoliczność publiczna, wiesz że gościa z którym grasz może oglądać każdy kto chce a Ciebie będzie słychać i bierzesz na to poprawkę. Jak koleś miał być kierowcą F1 gdzie też jest mega zaanagażowanie i jak Vips miałby rzucać "niggerami" podczas wyścigu to też trudno się dziwić Red Bullowi że