Aktywne Wpisy
tcp-protocol +425
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
bugzer +7
#gielda takiego boomu na inwstowanie nie widziałem jak żyje. Dosłownie każdy już inwestuje, wszędzie gadają o złocie, krypto, akcjach.Ulica sotoi w 12 godzinnych oklejkach zeby kupic fizyczna uncje. Nigdy w historii nie było tak, żeby ulica miałą rację i zarobiła.

czy granie w tibie real samemu w 2k22 ma sens? pewnie zostali sami prosi i jako noob nie ma co sie pchać na swiaty pvp bo nie pogram zbytnio? ;p dzieje sie cos czy ta gierka juz jest martwa dla swiezakow?
@zdupydomordyzaury: hardcore to przesada, ale taki open pvp?
Komentarz usunięty przez autora
@C13CH4N: Dzięki za protip, probowalem dawniej kazda klase i magiczne mi sie podobały, a skoro druidem latwo kogos znalesc to bedzie druid ;p
@Guwno_Enjoyer: urok pvp, w-------s sie i przestales grac? co to znaczy na offline? skillowanie przy wylogowaniu? kazdy to ma czy tylko pacc?
Komentarz usunięty przez autora
@czaari: pvp, samemu bedac noobem pewnie na faccu chwile? spróbuje na optionalu. Gdzie kupic taka postac mozna?
jedno trochę podważa drugie, tibia będzie online jeszcze bardzo długo..