Aktywne Wpisy
labelle +1
Mam.pytanie do osób które odbierały kiedykolwiek nowe auto z salonu.
Byłam na takim odbiorze wczoraj i trochę inaczej to sobie wyobrażałam. Nie jest to jakaś marka premium, ale mimo wszystko auto nie kosztowało 50k. Było to na takiej zasadzie "masz i spier.....". Może to przez to, że tego dnia nie było naszego doradcy, a może to standard? Jak to u was wyglądało?
#motoryzacja #samochod #auta
Byłam na takim odbiorze wczoraj i trochę inaczej to sobie wyobrażałam. Nie jest to jakaś marka premium, ale mimo wszystko auto nie kosztowało 50k. Było to na takiej zasadzie "masz i spier.....". Może to przez to, że tego dnia nie było naszego doradcy, a może to standard? Jak to u was wyglądało?
#motoryzacja #samochod #auta
Możecie sobie uprawiać gatekeeping ile chcecie, ale dalej fakty są takie że dla osób które chcą iść na politechnikę lub już na niej są, pchanie się do IT jest jedynym sensownym wyborem, bo to co programiści nazywają kryzysem to dalej eldorado - wszystkie kierunki techniczne jak jakieś mechatroniki, energetyki czy inne automatyki to utrzyzmanie ruchu na nocki, wieczne delegacje, upodlające prace jako robol+, zarobki blisko minimalnej, absolutny brak home office i kawusi
jakie to typowe, bardzo się cieszę że moje pieniądze idą na takie witaminki których będzie coraz więcej bo kobieta w dzisiejszych czasach nie ponosi odpowiedzialności za nic
#przegryw #blackpill #zwiazki #randkujzwykopem #s--s #p0lka #tinder #badoo
Komentarz usunięty przez autora
@Lrrrr: skoro tyle tego jest już teraz, to strach pomyśleć ile tego będzie w pokoleniu julek. Polska przecież już teraz góruje w liczbie samotnych matek, co po raz kolejny udowadnia, że p0lki łączą w sobie wszystkie najgorsze cechy wschodu i zachodu.
W rodzinie też widzę jak kilku wujków lepiej i łagodniej i hojniej traktuje córki niż synów. Ehh szkoda gadać
beciak = bohater XXI wieku
mają dosłownie jeden typ mężczyzny który bardzo rzadko nadaje się na ojca, ale gadzi mózg jest silniejszy
a później wysyp samotnych matek które szukają stabilizacji
Przestancie zrzucać odpowiedzialność z kobiet, kobieta nie jest nieskazitelna. To jej błąd mogła wybrać dobrego miłego karła zakolaka 175cm, którego pasja jest elektronika i LEGO. Ale nie, wybrała typowego dynamicznego ruchacza z klubu, przystojniaka 190 i teraz mamy je współczuć i oskarżac faceta. Czytasz czasem to co piszesz?
Wy jesteście n---------i.
Komentarz usunięty przez autora
W rodzinie też widzę jak kilku wujków lepiej i łagodniej i hojniej traktuje córki niż synów. Ehh szkoda gadać
@adamsowaanon: Przeciez puszczanie sie z kimkolwiek czy zaburzenia w budowaniu relacji wynikaja tylko i wylacznie z chlodnego chowu, braku relacji ojcem i c------j edukacji dziecka przez rodzicow. Ogolnie dobrze znalazles żródło - czyli to wina homosoviecticusów ale dlaczego sie tak
No i czego tu nierozumiesz?
Jakbyś był samcem Alfa, to by ci to zupełnie nie przeszkadzało, a tak wylewasz swe żale.
Na pocieszenie dodam że to nie jest jakaś dzisiejsza moda. To ewolucja, kobieta zawsze będzie podświadomie