Aktywne Wpisy

ish_waw +217

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
10 miesięcy odmawiania sobie wszystkiego bo dieta. Kebaba jadłem chyba z 2 lata temu. Zasłużyłem bo 33kg w dół.
Nie lubię cheat mealować, ale taki jeden skurczybyk mi nie zaszkodzi.
#kebab #jedzenie #jedzzwykopem #dieta
Nie lubię cheat mealować, ale taki jeden skurczybyk mi nie zaszkodzi.
#kebab #jedzenie #jedzzwykopem #dieta

źródło: temp_file7931158920096001794
Pobierz
Byłam na takim odbiorze wczoraj i trochę inaczej to sobie wyobrażałam. Nie jest to jakaś marka premium, ale mimo wszystko auto nie kosztowało 50k. Było to na takiej zasadzie "masz i spier.....". Może to przez to, że tego dnia nie było naszego doradcy, a może to standard? Jak to u was wyglądało?
#motoryzacja #samochod #auta
@labelle: To ile? 100k? Jakieś ceregiele zaczynają się chyba od 200k w zależności od marki.
@labelle: U mnie było trzech muzyków, których salon podnajmuje. Dostałem kwiaty i czekoladki, właściciel salonu uścisnął mi rękę.
Dostaliśmy wino / szampana i stalowy termos z logiem marki i nazwą salonu.
@sberatel: To dorośnij, ja dostałem dobre wino i czekoladki ¯\(ツ)/¯ Lublin na Mełgiewskiej, salon Suzuki.
@labelle: powiem ci tak: byłem świadkiem odbioru TOYOTY w salonie i była kokarda, odbiór w głównym pomieszczeniu w salonie, dobrze oświetlonym. Pracownik wyjechał autem przed salon, przekazanie kluczy. Propozycja pożyczenia miernika lakieru w przypadku chęci sprawdzenia auta. Zero poganiania.
Byłem pod wrażeniem i