Aktywne Wpisy

JAuStURYErSE +30
Dlaczego oni zawsze suszą gdzieś poza zabudowaniami, gdzie nie ma ludzi, chodniki odseparowane od jezdni, bezpieczna droga i jeszcze się tym oficjalnie chwalą (foto z FB Komenda Miejska Policji w Suwałkach)? Widzieliście kiedyś żeby suszyli w centrum miasta, przy szkole albo przy niebezpiecznym przejściu dla pieszych? Dlaczego, zamiast postawić fotoradar, policjant musi robić za stojak dla suszarki?
#polskiedrogi #policja
#polskiedrogi #policja
źródło: bagieta
Pobierz
jjbub +85
Proste bo chłopskie
Śniadanie w górach. Dużo się napracowałem żeby wwieźć je do góry. Jak oceniacie?
#gory #chlop #spierdotrip
Śniadanie w górach. Dużo się napracowałem żeby wwieźć je do góry. Jak oceniacie?
#gory #chlop #spierdotrip
źródło: IMG_5243
Pobierz

Masz absolutną rację, też mnie muzyka ujęła, całość jest przepiękna, zaciąga takim noir, klasycznym filmem sensacyjnym. Przepiękna sprawa.
Obawiam się, że utwór został po prostu stworzony na potrzeby reklamy. Brzmi jak mix pomiędzy Vangelisem a Klausem Doldingerem.
W reklamie to jest najprawdopodobniej ten zapach, czyli wersja Perfume dla kobiet:
https://www.parfumo.net/Perfumes/Calvin_Klein/Obsession_Perfume
Męską bardzo lubię, ale tej z reklamy nie znam.
Ktoś mógłby powiedzieć, że nieco ulepy, ale moim zdaniem przy takim Le Male albo SWY to są to bardzo wytrawne i dojrzałe perfumy.
@theicecold: też tak myślę. A faktycznie próbowałeś tej wersji parfum?
Współczesne wypusty tak naprawdę chyba nic nie straciły - dalej są mocne i dalej czarują.