Aktywne Wpisy

smutny_kojot +197
Robercik wczoraj tylko jedna bramka dla Barcelony, za to Anka błyszczy i promienieje realizując własne cele
#p0lka #logikarozowychpaskow #lewandowski #lewandowska #mecz
#p0lka #logikarozowychpaskow #lewandowski #lewandowska #mecz
źródło: 20260208_112006
Pobierz
Jagoo +51
W końcu skończyłam obraz, który miał wyjść poza moje utarte schematy w tematyce psychodelicznej. Bardzo dużo zabawy miałam z tworzeniem rafy koralowej, było to coś zupełnie innego dla mnie. A najwięcej przysporzyły mi rybki, o dziwo!
Akryl na płycie pilśniowej, markery uv, 120x80cm, dostępny!
A namalowałam coś innego bo kiedyś jeden Mirek zasugerował, że się zapętliłam w tematyce obrazów. Siadło mi to.na głowę więc dlatego namalowałam coś nowego.
#jagooart #
Akryl na płycie pilśniowej, markery uv, 120x80cm, dostępny!
A namalowałam coś innego bo kiedyś jeden Mirek zasugerował, że się zapętliłam w tematyce obrazów. Siadło mi to.na głowę więc dlatego namalowałam coś nowego.
#jagooart #
źródło: 1000047882
Pobierz

Masz absolutną rację, też mnie muzyka ujęła, całość jest przepiękna, zaciąga takim noir, klasycznym filmem sensacyjnym. Przepiękna sprawa.
Obawiam się, że utwór został po prostu stworzony na potrzeby reklamy. Brzmi jak mix pomiędzy Vangelisem a Klausem Doldingerem.
W reklamie to jest najprawdopodobniej ten zapach, czyli wersja Perfume dla kobiet:
https://www.parfumo.net/Perfumes/Calvin_Klein/Obsession_Perfume
Męską bardzo lubię, ale tej z reklamy nie znam.
Ktoś mógłby powiedzieć, że nieco ulepy, ale moim zdaniem przy takim Le Male albo SWY to są to bardzo wytrawne i dojrzałe perfumy.
@theicecold: też tak myślę. A faktycznie próbowałeś tej wersji parfum?
Współczesne wypusty tak naprawdę chyba nic nie straciły - dalej są mocne i dalej czarują.