Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@AnonimoweMirkoWyznania: miałam z tym problem przez kilka lat. Idź koniecznie do dobrego urologa. Po stosunku stosuj furagine i żel antybakteryjny (np. provac). Ja latałam od urologa do urologa, aż w końcu jeden polecił mi pójście na fizjoterapia uroginekologiczna i pomogło. Jak chcesz o tym porozmawiać to pisz na priv. Wiem jakie to męczące, trzymaj się! :)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Może to grzybica, albo bakterie. Może jakiś antybiotyk. Może spróbuj żelu do higieny intymnej z probiotykiem, tylko używaj nie za często bo wysusza skórę. Moze oboje musicie przejść leczenie ty i partner, bo co z tego że ty się podleczysz jak on cię znów zakazi. Może niech on się myje dokładniej, i bardziej dba o higienę. W przypadku grzybicy oboje powinniście przejść leczenie, i to zazwyczaj trwa spory czas.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: partner niech się przebada - może on cię zakaża, a sam nie ma objawów, poza tym wymień bieliznę na bawełnianą, nie depiluj miejsc intymnych na zero - tylko przycinaj ewentualnie i pij sok żurawinowy - włączyłabym go na stałe do diety - chroni przed takimi zakażeniami i wspomaga leczenie.
  • Odpowiedz