Wpis z mikrobloga

To niesamowite jak utarło się, że kupowanie prezentów partnerce, wspólne wyjazdy, wakacje, zapraszanie na randki i do restauracji (ofkors przez faceta) to jest dbanie o związek.

Ale już pielęgnowanie sfery łóżkowej, dbanie o atmosferę, bliskość, poczucie ważności, intymność, zaopiekowanie tymi potrzebami - oooo mężczyźni to myślą tylko o jednym.

Tak jakby s--s był jednostronną formą łaski dla faceta, a kobieta nie czerpałaby przyjemności i to nie tylko tej fizycznej, s--s koi i zaspokaja mnóstwo potrzeb.

Przecież to taka sama kpina jak z gadaniem, że facet placi na randce bo kobieta ma prawo wybrać (dla przyszłego potomstwa tia) zaradnego chłopa - jakby każda w momencie swipe na tinderze już planowała z nim dzieci stąd pytanie o auto i zarobki są takie uzasadnione.( ͡° ͜ʖ ͡°)

J----a niegodziwość i nieuczciwość kobiet.

#zwiazki #milosc #zycie #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #s--s #bliskosc #rozowepaski #relacje #relacjedamskomeskie
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gzymspiwniczny: Ostatnie moje trzy randki z tindera to płacenie 50/50, same wychodziły z inicjatywą, że teraz ja zapłacę, bo ty płaciłeś wcześniej. Jednak staram się już na wczesnym etapie odsiewać k--------a, które potencjalnie jedyne co będą widzieć to nażreć i napić się za free ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gzymspiwniczny Tak jakby s--s był jednostronną formą łaski dla faceta, a kobieta nie czerpałaby przyjemności i to nie tylko tej fizycznej, s--s koi i zaspokaja mnóstwo potrzeb

Może właśnie napisałeś prawdę. A co jeśli to niebiescy są po prostu ch#jowi w seksy?
  • Odpowiedz
@gzymspiwniczny: hahaha jak zawsze zwykłe piertolenie xD przecież w związku to oboje składają się na wakacje, pomagają sobie w hobby czy kupują prezenty xD i do faceta też należy dbanie o atmosferę, a nie że leży całymi dniami przed TV zlewając partnerkę a potem przypomina sobie o jej istnieniu w nocy jak go jaja swędzą xD

Typowe pisanie głupot o związkach przez osoby nie mające o związkach pojęcia, a wszystko
  • Odpowiedz
  • 0
@AlienFromWenus typowe pisanie bzdur przez różową, najpierw he he piertolenie, a potem słowo oboje, ale dalej już do końca o facetach i ich obowiązkach. Ale miło mi, że dostrzegasz absurd stworzony przez same kobiety.

Może napisz o obowiązkach kobiet w zwiazku bez wymieniania listy przewinień mężczyzn?
  • Odpowiedz
@gzymspiwniczny: O, widzisz jak to działa w bardzo konserwatynym społeczeństwie. Dlatego w Polsce chłop to ma być maszyna, ktora nie może mieć gorszego dnia, bo jak ma, to nagle wyzywany jest od cipeusza, nie może mieć marzeń, bo nazywa się go egoistą. Wraz z ludzką świadomością i wyzwoleniem ludzi (skorelowanie na zachód nieprzypadkowe), znacznie więcej związków jest dwustronna. I zarówno chłop, jak i baba mogą sobie dbać o siebie wzajemnie,
  • Odpowiedz
@gzymspiwniczny: nie no tak ogólnie pytam - mam ponad 30 lat, trochę związków już przeszedłem, jestem żonaty i takie historie czytam tylko na wykopie xD nawet ci znajomi którzy się porozwodzili nie mieli takich skrajnie jednostronnych relacji - nigdy w prawdziwym życiu nie wiedziałem takiego związku, a na wykopie to chleb powszedni
  • Odpowiedz
  • 1
@powaznyczlowiek wykop daje anonimowość, nie przeglądasz raczej for czy innych stron z wyznaniami więc to naturalne, że takie teksty są tutaj a nie na facebook, gdzie wgląd do walla ma brat, ciotka, matka, babcia, znajomi z przedszkola i współpracownicy
  • Odpowiedz
@gzymspiwniczny: dlatego dobrze jest znaleźć sobie taką różową, żeby wszystko było inicjowane i organizowane mniej więcej po równo. Jakieś wyjścia, wspólne spędzanie czasu i s--s. No ale patrząc po różnych ludziach to nie jest raczej normą
  • Odpowiedz
  • 0
@dlaczego__nie ogólnie jeśli w parę dobiorą się w miarę podobni ludzie to latwiej jest im spełniać różne potrzeby, jeśli jedna osoba chce ciągle jeździć, zwiedzać, a druga to typ domatora i urlopowego turysty to będzie zgrzyt i tego się nie da uniknąć
  • Odpowiedz
Tak jakby s--s był jednostronną formą łaski dla faceta, a kobieta nie czerpałaby przyjemności i to nie tylko tej fizycznej, s--s koi i zaspokaja mnóstwo potrzeb.

@gzymspiwniczny: nie jest, po prostu ty widocznie nie potrafisz zaspokoic kobiety ;) ale spokojnie, większosc facetów tak ma, mają sie za nie wiadomo jakich ruchaczy a nie potrafią skończyć kobiety XDDD
  • Odpowiedz