Wpis z mikrobloga

@mazaken: ciekawe kto ma racje, koleś który zjadł żeby na inwestowaniu i ma miliardy majątku, czy wykopowy hodler, który co miesiąc inwestuje w bitcoina 200zł, które mu zostały z pensji z biedronki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mazaken: eee tutaj jest trochę inna sytuacja. Jak były wcześniej spadki to nagle się rypło i po kilku dniach wstawało. Dzisiaj rypie się i codziennie praktycznie spada coraz niżej. Chyba nie było długo takiej sytuacji, że krypto odnotowało taki przewlekły spadek. Trzeba też realnie patrzeć na sytuację, a ogólna sytuacja na świecie wcale nie pomaga i ludzie uciekają w bezpieczniejsze aktywa.
  • Odpowiedz
@mazaken: no a jak kupiłem , sprzedałem na gorce i teraz nie kupuje bo uważam ze spadnie do 3 k to jestem nocoinerem czy nie? A jak uważam ze wszystkie krypto są nic nie warte ale czasem kupuje żeby spekulować to jestem coinerem czy nie?
  • Odpowiedz
@Corona_Beerus: Przyszedł jakiś odklejeniec i stwierdził, że Pena, który od wielu lat zarabiał na organizowaniu wesel w zamku, a następnie przebranżowił się na robienie QLA jest inwestorem. Jeszcze ten Pena, który sam krzyczy cash is king...

Mam coraz mniejszą ochotę czytać vikop przez wielu ludzi...
  • Odpowiedz