Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 94.4% (490)
- Nie 5.6% (29)
dexter-morgan +56
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Super
Polecam zerohedge Maja dobre komentarze w newsletter
Komentarz usunięty przez autora
No jest bessa, a oni graja pod chwilowe odbicie po tym jak nasdaq polecial o 10% w tydzien. Co w tym takiego dziwnego?
Zaor i cala ta jego sekta maja mocno nierowno pod sufitem Brac longi jak widac golym okiem ze mamy besse
Ciekawi mnie jak jsw czy sie wybije czy nie
Zero hedge tez porownuje obecny wykres do 2000 r i tez mysle ze jeszcze mocne spadki przed nami i dolar sie umocni i zl
@michelney: no, teraz jest gorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mihu11: No wiadomo że w obecnych warunkach stóp procentowych i inflacji to nie jest kwestia czasu aż się pojawi czarny łabędź który zdemoluje indeksy już na dobre xD Pytanie tylko która z wielkich firm, aktualnie fałszuje raporty i zaraz się w--------i na ryj