Wpis z mikrobloga

Tylko ja mam tak bardzo dość tego podstarzałego niemca?

Jeździ sobie po świecie i poucza wszystkie narody jak mają żyć. Teraz zarzuca zbrodnie klimatyczne Kanadzie, a sam może zawdzięczać swoje ogromne bogactwo tym zbrodnią (no i oczywiście pewnemu potężnemu brytyjskiemu inżynierowi) Obrzydliwy przykład hipokryzji typu "ja się już dorobiłem, a wy teraz żryjcie gruz bo mi planetę rozjebiecie XD". Chyba zapomniał że gdyby nie przemysł paliwowy dzisiaj pękały by mu plecy od kładzenia dachówek. Kolorytu dodaje to że sam bierze te zbrodnicze pieniądze od Aramco, no ale ubrał koszulkę to już się anuluje co nie? Stary dekarzu do domu...

A poza tym warto dodać że:
- jest ruskom onucą
- oszukał 60 milionów Tifosi p-------------c szanse na 2 tytuły mistrzowskie
- naśmiewał się z procedur bezpieczeństwa
- całą karierę rzucał kłody pod nogi naszego Roberta
- ma ginekomastie
A to tylko część jego występków

#f1
Piotr_Rupik - Tylko ja mam tak bardzo dość tego podstarzałego niemca?

Jeździ sobie...

źródło: comment_1655399250VarfKfTIGR8k2XIacQI4jd.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piotr_Rupik: Nie tylko jego, ale chyba nawet bardziej jego fanów co to z zacietrzewieniem bronili go twierdząc że jest alternatywą dla hipokryzji Hamiltona, bo przecież Seb zbiera śmieci po wyścigu, a jak ktoś skrytykował lata Seba w Ferrari to zamiast merytorycznie się do krytyki odnieść, robili nagonkę na Alonso. Generalnie chłop jest idealnym przykładem marki, bo on sam stał sie marką która w pusty sposób udaje ze o coś walczy,
  • Odpowiedz