Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kolesie sami nie szanują się, wiążąc się z takimi paszczurami.

@materazzi: Koles z fotki to Sean O Pry jesli mnie pamiec nie myli, jeden z najlepiej oplacanych supermodeli swego czasu, moze nadal. To selfie z jakas fanka pewnie bo googlujac jego dziewczyny wyskakuja same supermodelki.
  • Odpowiedz
@marko2: chad za dużo wie by traktować powaznie białe amerykanki i generalnie kobiety 8+/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Paradoksalnie to jest w pewnym sensie 'looksmatch' bo taki związek będzie jak najbardziej szczęsliwy - facet mogący kochać i opiekować się nią zamiast tolerować jej odpały, a ona wpatrzona w niego jak obrazek zamiast szukać bolca na boku. Jak to dawno na forach pisano najlepsze związki są takie
  • Odpowiedz
@marko2: Ale macie chochoła xD to chyba najgłupsza teza całego blackpilla. Znaczna większość par gdzie ludzie różnią się poziomem atrakcyjności to takie gdzie kobieta jest atrakcyjniejsza od faceta.

Dlaczego? To proste. Jak facet rodzi się brzydki to może to nadrobić - charyzma, siano, siłownia. Jak kobieta rodzi się nieatrakcyjna to nie ma szans
  • Odpowiedz
@dunkey: Może kiedyś tak było, obecnie socjal media, tinder i spermiarze rozwalili kompletnie rynek matrymonialny. Mało atrakcyjna dziewczyna ma o wiele większe szanse na znalezienie partnera niż nieatrakcyjny facet.
  • Odpowiedz
@satanasluciferi: Nie ma nieatrakcyjnych kobiet? Aha xD

@materazzi: Widzę to ciagle na ulicach czy wyjazdach. Wy patrzycie na jakieś influencerki z tik toka i przekładacie to na wszystkie dziewczyny. Interesuje mnie tej temat i patrzę na niego bezstronnie (bo nie mam konia w tym wyścigu i niektóre tezy blackpilla popieram).
Zdecydowanie częściej zdarzają się pary gdzie laska jest atrakcyjniejsza. Zobaczenie grubej kobiety z całkiem atrakcyjnym facetem jest praktycznie
  • Odpowiedz
@satanasluciferi: Czyli nie znasz grubych lasek które nie maja partnerów? Mało atrakcyjnych dziewczyn które dobijają 30 i nie mogą znaleźć sobie faceta na stałe? Ja znam multum takich przykładów, kilka we własnej rodzinie. Naprawdę fajne dziewczyny, zadbane, No ale niestety mało urodziwe. Maja pecha żyć w Warszawie gdzie faceci maja p------e oczekiwania i zawsze celują w górę. Bo faceci są dużo bardziej wzrokowi i opierający wybór partnerki na atrakcyjności niż
  • Odpowiedz