Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
smuteczek2000s +27
Też chcielibyście czasem spakować się i uciec gdzieś na drugi koniec Polski, żeby zacząć życie od nowa? Ja ostatnio mam tak często. Ten rok mnie chyba zjadł i wyrzygał, ale jeszcze żyję i doceniłam wiele rzeczy. Jednak ten rok staje się momentami jakimś piekłem.
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
Kto tam jeszcze dzisiaj robotaju od rana żeby cała reszta społeczeństwa mogła manifestować swoją wiarę w jedynego, słusznego grilla? Proszę się tu meldować raz dwa! A przy okazji pijcie dużo wody, jest ciepło, organizm szybko się odwadnia, nie dokładajcie nam roboty, przypominajcie swoim bliskim o nawodnieniu, obojętnie czy jesteście w kościele, na procesji, w domu, na działce czy gdziekolwiek indziej. Pijcie dużo wody żebyśmy nie musieli się spotykać.
Bezpiecznego weekendu mireczki i mirabelle! ʕ•ᴥ•ʔ
#ratownikmedyczny #ratownictwomedyczne #krakow #999 #112 #koronawirus #truestory #gruparatowaniapoziomu
Komentarz usunięty przez autora
@Cudaczny: rezerwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
U nas S jest może 3 dni w tygodniu xD.