Wpis z mikrobloga

czasami serwisanci muszą dużo zapłacić albo włożyć dużo wysiłku żeby się dowiedzieć takich rzeczy. Kuzyn który naprawia baterie w rowerach wydał dziesiątki tysięcy na opracowanie modułów które używa w tych bateriach żeby umożliwić ich serwis. I wcale się nie dziwię że ktoś nie chce się podzielić wiedzą i oczekuje zapłaty.

@DexterFromLab: Może nie musiałby wydawać nawet złotówki, gdyby środowisko nie było tak z-----e i zwyczajnie każdy by się dzielił wiedzą.
  • Odpowiedz
@MvPancer: XDDDD Ja raz miałem tak, że rzuciłem jakiś temat, pytanie o budowę pewnego układu, typ zapytał się o jakiś przykład, powiedziałem że jest folder reklamowy ale z niego niewiele da się wyczytać i mu zamieściłem. Zacząl zgrywac eksperta, ze on z tego folderu wiele rzeczy wyczytal i juz w ogóle go oświeciło i wszystko wie. Napisałem na pw czy wie jak to zrobić to powiedział, że nie ma pojęcia
  • Odpowiedz
@frems: No niestety masz ustawowy obowiązek udzielenia pierwszej pomocy, w tym resuscytacji. Jeżeli się brzydzisz bądź z innego powodu nie chce robić wdechów to powinieneś wykonywać same uściśnięcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Chyba każdy elektryk taki jest. Mam ojca którego podejrzewam że ma multikonto na elektrodzie i te wszystkie komentarze są jego
  • Odpowiedz
@MvPancer: z elektroda trzeba walczyć ich własną bronią. Wchodzić na to forum cwaniaczkow i mądrzyć się jak oni i nie dawać odpowiedzi tylko pod pytaniami takich merytorycznych vipow xD zobaczycie jak się zapienia stare Janusze. Ja mam dużo czego jak coś
  • Odpowiedz