@Mishy: nie wiem, o czym to świadczy, ale bardzo często osoby, które są, np. poszukiwane, mają zawiasy, nie mają uprawnień itp., bardzo często "kozaczą", czyt. zamiast chodzić jak w zegarku, żeby nie ściągać na siebie niepotrzebnej interwencji, to oni robią jakieś dziwne rzeczy. No ale, odpowiedź może zawarta jest na początku, dlaczego tak się zachowują, czyli nie bez powodu są poszukiwane, mają zawiasy itp.¯\_(ツ)_/¯
@Mishy: znajomy idiota zrobił tak samo, mając zakaz prowadzenia pojazdów pojechał autem, zaparkował na zakazie i była sraczka jak przyjechała straż miejska i założyła blokadę :D
@abrakadabra1859: Bo wiesz tylko o tych poszukiwanych, którzy byli na tyle głupi, że pajacowali. Natomiast pewnie jest mnóstwo takich, którzy "chodzą jak w zegarku" i wciąż są wolni.
@inozytol: w sumie racja, może jest podobnie jak z kierowcami bmw lub audi, którzy są owiani złą sławą, a jakby to człowiek policzył, to zdecydowana większość jeździ sensownie/przepisowo/rozsądnie łamie przepisy
@inozytol: > Bo wiesz tylko o tych poszukiwanych, którzy byli na tyle głupi, że pajacowali. Natomiast pewnie jest mnóstwo takich, którzy "chodzą jak w zegarku" i wciąż są wolni.
@abrakadabra1859: Bez kitu xD ostatnio z kumplem jechałem fura i gościu z pobocza w----ł się pod maskę. Ledwo ziomek wychamowal xd podchodzimy do typa a on n------y jak szpadel. Dzwonimy po policję. Przyjechali, sprawdzają wszystkich w bazie danych i co się okazuje xd? Że patus poszukiwany listem gończym, kurtyna xd
#krakow
źródło: comment_1655278621ibCQx2IUkoTxPBbWhb2uJq.jpg
PobierzNo ale, odpowiedź może zawarta jest na początku, dlaczego tak się zachowują, czyli nie bez powodu są poszukiwane, mają zawiasy itp.¯\_(ツ)_/¯
@abrakadabra1859: Bo wiesz tylko o tych poszukiwanych, którzy byli na tyle głupi, że pajacowali. Natomiast pewnie jest mnóstwo takich, którzy "chodzą jak w zegarku" i wciąż są wolni.
Mój ulubiony xddd
To tak zwany błąd przeżywalności
Bez kitu xD ostatnio z kumplem jechałem fura i gościu z pobocza w----ł się pod maskę. Ledwo ziomek wychamowal xd podchodzimy do typa a on n------y jak szpadel. Dzwonimy po policję. Przyjechali, sprawdzają wszystkich w bazie danych i co się okazuje xd? Że patus poszukiwany listem gończym, kurtyna xd