@Megawonsz_dziewienc mam stoye destroye. (czyli prawdopodobnie ta najbardziej intensywna) Jest fajnie, ale po recenzjach spodziewałem się czegoś bardziej WOW. Nie mniej jednak fajnie mieć. Jak jest dobrze rozgrzana to można się nakrecic. Generalnke polecam wpuścić do niej cieplej wody, albo zamoczyc ja na jakiś czas w cieplej wodzie a żeby przypominała temperatura prawdziwą pochwę. Ale cała otoczka z tym myciem itd powoduje ze jednak często wolę na szybko z ręcznego skorzystać
@Megawonsz_dziewienc: przepłacasz za zwykła cipe silikonowa. Doznania takie same będziesz mial w takiej za 4 dychy, niczym się nie różnisz od tych z onlyfans
Trochę przypal bo to duże jest i nie mam za bardzo jak tego schować przed potencjalnymi gośćmi xD
@Megawonsz_dziewienc: kup sobie termos to wsadzisz do środka i bez przypału może leżeć na parapecie XD a jak będziesz miał ochotę na ciepłą i wilgotną to zawsze możesz jakaś herbatka miętowa zalać XD
Nie No prawdziwej ciby elsy to ja nie mam i mial nie będę, ale do prawdziwej cipy innych różowych już mam ( ͡°͜ʖ͡°)
@Megawonsz_dziewienc: czekamy na recenzję, świetny wybór miras, jak nie możesz znaleźć jakieś inteligentnej kobietki to latarka to jest to, a nie ruchanie jakichś tępaków.
@Megawonsz_dziewienc: to chyba jakiś przypadek, wczoraj sam przeglądałem sztuczne dzibska w necie a dzisiaj recenzja latarki Elsy XD No i namówiłeś miras ( ͡°͜ʖ͡°)
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
@Megawonsz_dziewienc: kup sobie termos to wsadzisz do środka i bez przypału może leżeć na parapecie XD a jak będziesz miał ochotę na ciepłą i wilgotną to zawsze możesz jakaś herbatka miętowa zalać XD
@Megawonsz_dziewienc: czekamy na recenzję, świetny wybór miras, jak nie możesz znaleźć jakieś inteligentnej kobietki to latarka to jest to, a nie ruchanie jakichś tępaków.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora