Aktywne Wpisy

uranium14 +87
SmutnoMi 0
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

@ladykagami: w sensie lepsze od GT? Dziękujemy za cykliczne przypominanie, pozdro mordo
@sotarKratos: @DivusClaudius: ludzie byli w kinie, widzieli film i mówią że najładniejsze i najlepiej zanimowane DB od lat no ale hej, statyczny kadr zrobiony Xiaomi wygląda
@DivusClaudius: XDDDD no to już sobie dopowiadasz i to mocno, no chyba że Toriyama tak gdzieś powiedział?
Goku miał czerwone oczy na szkicach i plakacie do piątego filmu, który powstawał w tym samym co odcinki anime z Namek Sagi ale przed transformacją Goku - zielone oczy były
@DivusClaudius: https://www.youtube.com/watch?v=ZV2g6Gxi9Qg przeciez w mandze oraz anime goku walczyl z kid buu w ssj3. Nawet na logike jakby mial walczyc w ssj2 to nie wytrzymalby dluzej niz 10s. Kid buu byl potezniejszy od Fat Buu a Fat Buu byl potezniejszy od Vegety i Goku ssj2.
Nie chce ci sie odpisać na to co piszę ale argument o białym SSJ na Namek odparowałeś wywiadem z Toyotaro o SSJG... ok, to tylko 35 lat różnicy.
Ta inna okazja to UI bdw.
Plakat do filmu był już po emisji Namek sagi. Film produkowany z nią równocześnie to Slug i już wtedy SSJ był w fazie projektowej, pisałem ci jak SSJ wyglądał tam. To co jest w Coolerze to