Wpis z mikrobloga

@Subsacharyjska-tarantula: Nie no - zwałę na nieruchomościach w końcu przewidział. Wprawdzie minęło kilkanaście lat, a wieszczył ją w międzyczasie kilkadziesiąt razy. W dodatku jest posiadaczem ogromnego pakietu akcji Coca-Coli oraz lokaty dogadanej z dyrektorem oddziału na 10%.
  • Odpowiedz
@GomiGomi: żarty żartami ale tak robi z 90% tych co otwierają później zamknięte płatne grupy. Teraz dają po 50 typów na ciąg dalszy hossy AI, na pewno ze 2-3 okażą się hitami i będą jechali tylko na tych trafnych predykcjach.
  • Odpowiedz
@Subsacharyjska-tarantula: pamiętam jak czytałem jego wysrywy, przez to miałem obawy przy zakupie mieszkania bo wtedy mick krzyczał o szczycie banki i jak to zaraz wszystko jebnie o połowę. Niestety nie posłuchałem go bo chciałem gdzieś mieszkać, to było pod koniec 2018r. Mogłem poczekać na ten krach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hazzy90: Przecież Michael Burry w gruncie rzeczy to taka osoba. Trafił z jedną predykcją, tylko w przeciwieństwie do Marszałka tagu na emigracji miał kapitał i za słowami szły czyny. Polecam zobaczyć, ile razy coś wieszczył i to się w ogóle nie sprawdzało. O jakichś mitomanach z zamkniętych grup pokroju Grafa to szkoda nawet wspominać. A @mickpl jest, był i będzie uzależniony od atencji oraz aprobaty. Wystarczył mały ruch pod
  • Odpowiedz
@HAMSKLOSS89: @gaz_wieprzowy: w USA już jest pełną gębą, u nas dosyć nieśmiało, ale też już ceny spadają, pomimo drobnej inflacji i rzekomo wysokich kosztów budowy; na rynku wtórnym to i 30% można urwać; sentyment jest taki, że inwestorów praktycznie wywiało, kupują jedynie ci, co naprawdę muszą do życia;
  • Odpowiedz
@Subsacharyjska-tarantula: Ten gość to kompletny farmazoniarz.

Od lat wieszczy wielkie spadki cen nieruchomości w miastach TOP5, mimo że np. pół Polski B pcha się do Warszawy, co drastycznie zwiększa popyt i winduje ceny. W miastach TOP5 ceny nieruchomości będą utrzymywały się bardzo długo, natomiast w mniejszych wojewódzkich i tzw. Polsce powiatowej będzie krach.
  • Odpowiedz