Aktywne Wpisy

darknightttt +398
Stan nfz - taka ciekawostka.
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia

Chłop miesiąc temu wszedł na #gielda za 90% oszczędności życia (150k PLN) i wszystko na czerwono 🙁

#nieruchomosci #mickpl #gielda
źródło: image
Pobierz@Subsacharyjska-tarantula: pierwszy raz z mickpl czy o co chodzi? na wykopie regularnie usuwał wpisy bez plusów
A tak z innej beczki. Kiedyś czytałem jego wpisy i brałem je jeszcze na poważnie. Siedziałem ciężko wystraszony jak leszcz, bo zaraz będzie zwała. I wiecie co? Nic się nie stało, a ja straciłem jedną z lepszych hoss jakie widziałem od 2019 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GomiGomi: no też niezbyt
Nie.
Buffet gada o krachu, Burry gada o krachu to czemu by i Mick nie mogl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Subsacharyjska-tarantula: Typowy idol wykopków, który jest ich awatarem bo oni też na niczym się nie znają xD
Zaraz po zerwaniu lokaty negocjowanej z prezesem banku?
Od lat wieszczy wielkie spadki cen nieruchomości w miastach TOP5, mimo że np. pół Polski B pcha się do Warszawy, co drastycznie zwiększa popyt i winduje ceny. W miastach TOP5 ceny nieruchomości będą utrzymywały się bardzo długo, natomiast w mniejszych wojewódzkich i tzw. Polsce powiatowej będzie krach.