Aktywne Wpisy
mrocznegacie +435
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
#prawojazdy #motoryzacja #parkowanie #heheszki
@Megawonsz_dziewienc: Prawidłowo? xD Przecież przez te rowery tam się w ogóle nie da przejść
@Megawonsz_dziewienc: Nijak, niech znajdzie sobie inne miejsce, na którym się zmieści. Ewentualnie niech wystaje przodem na jezdnie.
@Megawonsz_dziewienc: A co powiesz na to, że po moim zgłoszeniu do straży miejskiej dostał mandat?
@Megawonsz_dziewienc: Jakbym miał zachciankę jeździć tirem, to miasto ma mi wybudować duży parking pod blokiem? Na tym parkingu samochody combi normalnie się mieszczą, więc miejsca nie są za krótkie.
Jakbyś miał zachciankę jeździć po mieście tirem to nie potrzebujesz parkingu, bo jak sam wspomniałeś będziesz chciał po nim jeździć i jak najbardziej tiry jeżdżą po mieście, ale tego z piwnicy nie widać (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Uwielbiam to: nie na miejsca albo nie mogę stanąć i gadanie "a co miałem zrobić? Problem góry bo nie zrobili dużych miejsc".
G---o - to twój problem, a robiąc tak przerzucasz go na innych. Teraz inni mają problem a nie parkujący.
Mało tego, gdyby nie było tego miejsca, to mógłby zaparkować na chodniku, albo trawniku, przecież to nie jego wina, że ktoś zaprojektował o jedno miejsce za mało.
Przecież to nikomu nie wadzi, pieszy może obejść auto z każdej strony, nie wiemy co jest za tym ogrodzeniem, ale pewnie ten teren też może w ostateczności obejść, jeśli ma awersje do chodzenia po ulicy. Na pewno jemu łatwiej niż kierowcy szukać innego miejsca parkingowego. A jak pieszy nie może przejść, to może niech sobie kupi samochód i nie będzie miał takich z d--y problemów.
Że z wózkiem nie da się przejść? Ulica szeroka, poza tym nie widzę na zdjęciu żadnej osoby z wózkiem - jak zwykle hipotetyczna sytuacja pt. "matka z wózkiem" albo jeszcze lepiej "niepełnosprawny".