@Zygmuntos: kupić nowe. Wraz z całą walizką. Niby mógłbyś się bawić w toczenie albo wydruk 3D nakładki na to kółko, ale to nie ma sensu, jeśli to kółko jest tak skatowane, to reszta walizki też pewnie już zmęczona proporcjonalnie, za chwile puści coś innego.
@Zygmuntos: próbowałeś wpisać "kółko do walizki" w Google? Jak znany producent to powinny być dostępne. Jak jakiś noname to jak kolega wyżej pisze - kupić nową walizkę.
@kotbehemoth: @Trauma_Teddy: @Jarek_P: walizka faktycznie ma już sporo lat, ale jest w bardzo dobrym stanie, była używana przez rodziców dosłownie kilka razy. Szukałem oczywiście w Google zanim napisałem, jednakże walizka nie ma swojego modelu typu XHSJ2819 i niestety nie udało mi się nic znaleźć.
https://youtube.com/shorts/oTRFZwV8gFw?feature=share
Ktoś ma pomysł, jak to naprawić? #diy #podroze
YT wrzucił samo jako "short", nie umiem tego zmienić na zwykły film/link, żeby wykop pokazał miniaturkę. Wykop tego linku nie ogarnia.
@Zygmuntos: kupić nowe. Wraz z całą walizką.
Niby mógłbyś się bawić w toczenie albo wydruk 3D nakładki na to kółko, ale to nie ma sensu, jeśli to kółko jest tak skatowane, to reszta walizki też pewnie już zmęczona proporcjonalnie, za chwile puści coś innego.
@Polanin: dzięki, tak zrobię
Powinieneś być w stanie odkręcić całe kółka od środka walizki.