@taraqui mało rozgarnięty to jest scenariusz i wykonanie GTA SA, wielka ale pusta mapa, miasta bez klimatu(może poza Los Santos), ilość nie jakość. Ograłem wszystkie części, gdyby nie SAMP i MTA to San Andreas zdechło by parę lat po premierze. Zasługi należą się moderom za to że gra tak długo żyła. A literówka każdemu może się zdarzyć.
@Salezjanskie_Cichobiegi: luz to tylko śmieszki, lubię san andreas ale nie przeszkadza mi, że ktoś nie lubi, po prostu wykorzystałem okazję ( ͡°͜ʖ͡°) pozdro z fartem
@the_morningstar SAMP i MTU miał ogromne community, nie był dołączany do gry ale na każdym forum/stronie z modami można było zobaczyć całe działy na ten temat, to była era for, gdy chcoiaz raz na nie zerknąłeś to przed oczami ukazywał ci się któryś z modów multi. Mówienie że mało osób o nim wiedziało to dosłownie brzmi jak żart. To dzięki modom ta gra żyła.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
źródło: comment_1654648392BhtWPl7FpdfxfxAsGiXpBc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1654668862sSrXO05I9lU2PMBcYFGW3F.jpg
Pobierzźródło: comment_1654671856as9YnbLa4go3noMdxCkNIR.jpg
PobierzWhat, tego typu???
źródło: comment_16546863603yW9gMTyhnNl3UOFjgHoyA.jpg
Pobierz